Fasulyem2 tugbakilic maksimum 5 alırsın bence ki sonucunda ideal bi kiloda doğurmuş olursun :) 31+2 yim 12 kilo aldım ben 18 kiloyla bitiririm gibime geliyor ilk hamileliğimde böyle olmuştu
Yigitinannesiyim tugbakilic Son haftalar daha hızlı kilo alınıyor bebek de daha hızlı alıyor en az bir 5 kilo daha alırsın diye düşünüyorum
ipekveatlas kendimden baz alırsak ben 32. haftamda 10 kilo almıştım suan 34+3üm ve 13 kilo oldu bu son zamanlarda cok kilo almaya baslanıyo:( tahminimce bi 5 kilo daha alırım doğurana kadar..
Ecoli28 Ben de 30 haftalık hamileyim ve yaklaşık 12 kilo aldım, sürekli çikolata yemesem almıcam ama dayanamayıp yiyorum 🤦🏻♀️ 20 kilo olmadan bitirebilirim inşallah 🙄
ipekveatlas Ecoli28 bu ben. bugün 2 tane çikolata yedim bile🥲🥲🥲 26-30 haftaları arasında o kadae güzel beslendim ki kilo almıcam dedim ne bi tane çikolata ne tatlı bişeyler meyve haricinde tüketmemiştim ama sonradan canıma tak etti gerçekten ağlayasım geliyodu acıkınca ve simdi koyverdim yiyiveriyom ne istersem🤭🤒🤕😜
Ecoli28 ipekveatlas ben de öyle valla eziyet etmek istemiyorum kendime, veririz herhalde ya kiloyu da napalım bizden değerli değil 🤷🏻♀️