Marguerite Kızlar otrivine burun spreyi zararlı diyorlar benm bir haftadır burnum tıkalı ve artk dayanamıorm nefessizlikten yarn doktora gidicem şimdiye kdar 3 kez sıktm gece uyuyamadığım içn aranızda hiç mecbur kalıp kullanan oldu mu ya da başka marka kullanan🙁 deniz tuzu spreyi hiçbir ile yaramadı😩 buhar denedim olmadı birsürü şey dendm geçmedi😢
Sevda Marguerite otrıvıne değil bütün ilaçlı burun spreylerini 3 gün ya da 5 gün kullanıp bir hafta ara vermek zorundasın normalde ama hamilelikte kullanabildiğini prepektüsünden okuman gerekiyor orda bilgi vericektir doktoruna danış diyorsa her ihtimale karşı kullanmamalısın şimdiden geçmiş olsun ☺
Busozi Marguerite 2 haftadir bende cok feci hastayim gripten. Bende mecbur kaldigim zmanlarda ozellikle gece yatarken illadin siktm deniz suyu bendede ise yaramadi. Sukur2 gundur kullanmadim gecti az kullanmya calis canm
Arya92 Marguerite sadece okyanus suyundan olusan burun spreylerinden alabilirsin canim. Bruno sanirim..otrivine de bir turlu Ilac diye biliyorum.
Esraalmawla Deniz suyu banada iyi gelmedi açmadı benımde 3 gundur tıkalı ben günde 3 kez kullandım sprayı benımde aklımda korku oluştu doktoruma gittim 5 gun kullanabılırsın daha fazla kullanma dedi devam edersede kbb ye git dedi benimde nefessizlikten uyuyamadım kac gundur gunduzde aynı sekılde ama bu otrıvın mentol mucıze gibi biraey korkma canım hamıleler kullanmasın yazıyor ama ben 2 doktra telefonla sordum kendı doktorumada goturdum kullanabılırsın dedi
Marguerite Esraalmawla çok sağol canım ya biraz rahatladı içim öyle deyince pişman oluyorm hersefernde çünkü ama başka türlüde rahatlayamıyorum😞😞 nefessizlikten kulaklarmda tıkandı dayanamadm bu gecede sıktım rahatladm yarn sabah kulak burun boğaza gidicem umarım zarar vermeyen ama etkili birşey verir yazarım sana da burdan verirse eğer canm burun tıkanıklığı berbat birşeymiş uzun sürmeden geçse keşke 😩😩😩
Marguerite Busozi bugn kbb a gittim bende canm orta kulak iltihabımda başlamış antibiyotik verdi 😞😞 illiadin kadın doğum doktoruma sordm beş gn kullanablrsn dedi mecbur kaldıkça sıkarm dedm bende tam hamileliğe denk gelmesine çok üzüldm normalde kışın hastalanmaz ya da hemen atlatırdm bu derece bu döneme denk geldi şansıma 😞
Marguerite Arya92 dendim onuda eşim almış canm ya ama hiçbir faydasını göremedm🙁 o sinüs rinse varya onlardan yazdı doktor denedim onlada olmadı ya anlamıyorum youtubede ne güzel yapıyorlar 😬😬 antibiyotk verdi birde istemeden ona başladım zararsız atlatsam şunu🤕
Ozgemrh Merhaba arkadaşlar. Bende burun tıkanıklığından şikayetçiyim ve susam yağının iyi geldiğini duydum. Ceyda düvencinin YouTube da hafta hafta hamile videoları var. Ordan duymuştum. Takip edin yararlı bilgiler 😊 susam yağını dudağınızın üst kısmına sürüyormuşsunuz iyi geliyormuş. Lekelenme olur mu acaba diye düşündüm ama gece yatarken ışıksız ortamda sürersek bişi olmaz kanaatimce 🤗
Marguerite Ozgemrh hiç olmadı onuda deneyeym canm sağol herşeyi denedm zaten bebişe zararsız atlatsam şunu🙁
Mommieess Biraz itici gelecek ama şöyle açıklayayım 😂 ben iki parça pamuğa kolonya sıkıp iki burun deliğime soktum. Hapşırtıp, burun tıkanıklığıma da iyi geldi. Günde birkaç kez yapıyorum gerçekten iyi geliyor 🤭
deletedmom11 Burun spreyleri kesinlikle zararLı deniz suyu dışında uyurken tıkanıyosan yastığını dik tut yat ben öyle rahat etmiştim yatınca tıkanırdı dik yatınca uyurdum