Bsrrsb2131 Aysckzgnc ben faktör 5 lenin heterezigot hastasıyım hanım çabuk pıhtılaşıyor.Daha önce bir damara pıhtı atmı.Bu yüzden fark olabilir belki.
Aysckzgnc gamzecee kullanma sebebiniz nedir acaba? Yani tanı olarak ne yazınca ücretsiz olduğunu anlamak istediğim için soruyorum
gamzecee Aysckzgnc tek genimde pıhtılaşma var ama bu doktor rapor çıkarırken oraya kod giriyorlar ya o kodda önemli hali isterseniz kodu söyleyim size. Tanımda::08.01.13- faktör noksanlığına bağlı hastalıklar (hemofililer) yazıyor
Nbu- Melisahinn benimkide pulmuner embolisi ücretli alıyorum ilk 2 ay ücretsiz aldim sonrasında ücretliye döndü dönme sebebi de 6000lik olan cok fazla bulunmuyormus kovitten dolayı eczacım bana 4000lik vereyim isterseniz ücretsiz olarak alabilirsiniz demişti. Ben aylık 30 kutu alıp 280 tl ödüyorum
Leylasiva21 Aysckzgnc ben ilk hamile olduğumu öğrendim günden beri kullanıyorum dahiliye doktoruna gittim o rapor çıkardı. 6 ay hiç ödeme yapmadim. 3 ay için iki hafta önce aldim 5 kutuyo 45 lira ödedim
Gnysrp Aysckzgnc bende direkt alıyorum herhangi bi ücret ödemiyorum ama eczanemiz tanıdık yıllardır aldığımız eczane ondan kaynaklı da olabilir ama bi ara eşim başka eczaneden aldı yine ücret ödemedi
ZMM8888 Merhaba ben tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldığım için 3 ay kullanicam ilk bir kutuyu 500 TL’ye aldım sonra aile sağlık merkezinde reçete ettirdim progestan iğne oksapar progestan fitil hepsine 120tl ödedim. Ben İstanbul’da yaşıyorum Konya’da arkadaşım var oda tüp Bebek yaptırdı o rapor çıkarttı hiç ödeme yapmadan alıyor. Burda komşum kan pıhtılaşması olduğu için rapor çıkarttı ilk bı iki ay hiç ücret ödemeden alıyordu şimdi ücret oduyormus. Kizlar size sorum rapor çıkartmak için kadın doğum a gitsem ne soylemem gerekiyor? Tup bebek yaptirdigim dair herhangi bir kağıt falan götürmem gerekiyor mu acaba? Geçen eczaneye sordum kadın doğumdan mi rapor çıkartacam sorun çıkartmadan rapor yazar mı diye eczacida doktorun insafına kalmış artık bı kaç müşterim den çıkartan da var cikartamayan da var dedi bende salı günü randevu aldım inşallah bı sıkıntı cikmaz
Gnysrp ZMM8888 ilk gebeliğim tüp bebekti para ile alıyordum çok sonra öğrendim ki raporu varmış direkt kadın doğuma gidip söyledim doktor hemen düzenledi ikiletmedi bile
Gnysrp Aysckzgnc bu arada doktorun düzenlediği rapor da etkili olabilir mesela benim kronikw venöz yetersizliği diye geçiyor sizin mesela koronaya bağlı verilmişse rapor ondan olabilir sadece tahmin yürütüyorum eczanenizde ya da e nabızda rapor kısmında bakın sebebi ne yazılmış
Aysckzgnc Gnysrp benim raporum yoktu, dayanamayıp dün çıkarttım, henüz iğnem bitmediği için eczane reçeteyi göremiyor, bakalım iğnem bitince öğrenicem raporlu halimle kaç para ödeyeceğimi🤔
ZMM8888 Gnysrp bnde ilk oglunda tüp Bebek tedavisiyle oldu ozmn rapor reçete olmadan alıyordum🤦 şimdi raporu duyunca çok sevindim zaten tüp Bebek te kullanılan ilaçlar muayene çok pahli inşallah bnde kolayca çıkartırım rapor. Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin hepimize❤️
Funday35 Aysckzgnc sadece oksapar değil yanında progestan proluton da oluyor onlarla beraber bazen 50 tl bazen 35 TL ödediğimiz oluyor parayla başa çıkılmaz ki benimde doktorum özel ama bana rapor çıkarttı sizin ki yine çıkartmadı ki yada sağlık ocağına yazdırabilirdiniz
Fk2 Aysckzgnc ödemedi ücret. Sadece muayene ediyorlar ya onun ücretini eczane ödüyorsun ya onu ödedim. Raporluydu ilaçım hatta bağjur pirim borcum vardı eczane bana emanet verdi pirim borcumu yatırıp bitirdim sonra ilaç yazdırdım zaten rapor oldugu için bir kere reçete olması yeterli daha sonra reçete olmazsa bile vermek zorunda böylelikle eczane borcu kapattım
KkubraOz Aysckzgnc katılım payından muaf şeklinde rapor çıkartmanız gerekiyor. Benim doktorum rapor çıkartmış katılım payından muaf etmemiş 9 kutuya 400 tl ödemek zorunda kalmıştım. Sonra eczacı arkadaşıma danıştım o raporu bu şekilde çıkartmamı söyledi