ipek7 Ben hap içemiyorum fitil şekilnde kullansam doktor bişey demedi eczacı da kullanamazsın dedi napabilirim yardımcı olur musunuz ?😔
MerveeD ipek7 doktorunuza sorun bunu bence eczacı neden kullanamazsın demiş ki ben agız yolu ıle aldım progestanı ama cogu arkadaslar vajına yolu ıle almıslar üstte kalsın 🤷♀️
Ipekkarakus0 ipek7 doktorum bana yan etkisi cok olabilir fitil olarak kullan dedi ama ben yatmadan hemen önce ağız yolu ile kullanıyorum canım yinede bir doktoruna danış sen
Sumeyyeerdem ipek7 Benim doktorum da fitil olarak verdi hatta eczane fitil olmaz ağızdan dese de fitil olarak alacaksın diye özellikle söyledi
esradgn123 ipek7 Ben fitil olarak kullanıyorum doktor böyle kullanmamı istedi İlaç kutusunun üzerine eczacı tok yazmış önemsemedim tabii
Ysmndnz Agız yolu ile aldıgında cidden yan etkisi çok oluyor fitil olarak tedavide daha etkili oluyor demişti benim doktorumda
Sjkghhhh Bende progestn kullanıyorum hata mg aynı 200 gece yatmadan önce vajinal yoluyla kullaniyorum ama sabah ağrılarım oluyor karın ve kasık ağrısı doktora dedim olabilir dedi sabah kalktığımda hepsi erimiş sekilde geri geliyor
Yildizparlak ipek7 bende fitil olarak kullanıyorum.agizdan da alınabiliyor.ama.rahimden daha iyi geliyormuş
tupbebekannesi123 ipek7 ağız yoluyla mide bulantısı çok yapıyormuş doktorum direkt fitil şeklinde verdi hem daha etkili
Prenseszynp Doktorum vajinadan almanın daha etkili olduğunu söyledi. Günde 3 kez vajinadan alıyorum, iyice ittirince ve bir süre yatınca kolay kolay hemen akmıyor ilaç.
esradgn123 ipek7 Doktor progestanı uzun süre içmen hamileliğin ileri dönemlerinde sorun çıkarabilir ayrıca karaciğer enzimlerini olumsuz etkiler demişti 🤷🏻♀️
hdemirr86 ipek7 Doktorum bana mide bulantısı vs yapabilir, isterseniz fitil olarak kullanın veya yatarken ağızdan alıp uyuyun demişti. Ben yatarken içiyordum.
gizemm0688 ipek7 3×2 şeklinde vajınal fitil olarak kullanıyorum daha etkılı ve yan etkisi olmuyor böylece doktorum demişti
Merryy38 Bende bugün başladım kizlar ama doktor fitil demedi bana eczanede de ağızdan dedi ağız yoluyla aldım bilmiyorum sanki uyku yapıyor biraz içinde de yazıyor zaten uyku yapar diye birdaha akşam olanı yatarken içicem çünkü günde 2 kere