Yagmurrr_ Erik marmelatı yiyebilirmiyim acaba fena kabiz oldum son çare Kabizlik için önerileriniz varmi
Vicibici Yagmurrr_ 2 adet kuru incir veya kuru kayısının üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyip 1 gece bekletin ertesi gün tükettikten sonra üzerine sıcağa yakın suyun içine limon damlatın ve için. Umarım faydasını görürsünüz🌟
benimmdunyamm Yagmurrr_ aç karnina kuru incir kuru kaysi ye 1 yemek kaşığı zeytinyağ iç katı şeyler.ueme beni kefir de ishal ediyor kefir iç aci ishal ediyorda acı da yiyebilrsinn
Meryy69 Yagmurrr_ kuzum kesinlikle gün kurusu kayısı yemelisin kesin çözüm çok rahatlatacaktır seni bir kaç gün önce ben yaşadım berbat haldeyim ayaklarıma kadar vuruyordu ama kayısı şifa kaynağı çok iyi geldi bana
Pinarrrrrr Bende geçen öyle olmuştum gün kurusu kayısı yedim yedikten sonra üzerine ılık su iç dediler ama ben içmedim kayısı ayıptır söylemesi ishal yapıyor ara ara yiyin o yüzden yani benim o şekilde geçti 🤷😊
Yagmurrr_ Meryy69 kuru kayısı haşlayıp blendirdan gecirdim meyve suyu gibi içiyorum. Erik marmelati yesem yiyebilirmiyim
Meryy69 Yagmurrr_ kuzum erik hamilelikte önerilen bir meyve marmelat olarak düşündüğünde eğer çok tatlı ise çok yememeni öneririm ama genel olarak bir sakıncası yok diye biliyorum
Semy Yagmurrr_ kuru kayısı,incir. Sabah kahvaltıdan önce yiyin bi kaç tanepeşinede bi bardak ılık su.
Yagmurrr_ Meryy69 insallah hepimizin insallahh🧿🤲🤲🤲 yaklaşan Ramazan hürmetine Rabbım saglikli eli ayağı düzgün evlat nasip etsin inşallah 🤰
Mercimek2 Yagmurrr_ hergun beslenmene kuru kayısı ekle üstüne 1 bardak su iç çok rahatlatıyor gündelik hayatta hiç tuvalet problemi yasamiyorsun
Moonlight38 Yagmurrr_ aç karnına gün kurusu yiyip üzerine su için. Etki etmiyorsa hamileler için Duphalac şurup var onu içebilirsiniz