ikizlerin_annesi__ Kızlar sezeryan için illa ki 39. Hafta olması mı lazım yani 1 -2 hafta öncesi olmasının mantıgı ne ? Hani bir sorun olmazsa 40 da sezeryan sıkıntı mı olır ? Doktorlar kendilerine göre mi acaba erkenden istiyorlar
nurcan_26g ikizlerin_annesi__ benim ilk doğumum 40inci haftada oldu sezeryandi . Şimdi ise 39da olacağını söyledi doktorum herhangi bi problem olmazsa. 40i beklemiyorlsr ikincide çünkü kendiliğinden doğum başlar diye
Durununannesi46 ikizlerin_annesi__ 40+0 pazar sabahı sezeryan olacağım bugün belirledik. Son ana kadar normal doğum bekledik ama açılmam yok inemiyor kanala kızım. 40tan sonrası risk olur dedi doktorum bugün gün verdi
Eda_Esen ikizlerin_annesi__ canm çocuk doğum kanalına tamamen girmeden almaya çalışıyorlar diye biliyorum diğer türlüsü daha zor oluyor sanırım
2koftemom ikizlerin_annesi__ 𝟡 𝕒𝕪 𝟙𝟘 𝕘ü𝕟 𝕕𝕖𝕞𝕖𝕜 𝟜𝟘 𝕙𝕒𝕗𝕥𝕒 𝕕𝕖𝕞𝕖𝕜 𝟛𝟠 𝟛𝟡 𝕕𝕒 𝕪𝕒𝕡𝕞𝕒𝕜 𝕕𝕖𝕞𝕖𝕜 𝕓𝕖𝕓𝕖𝕜𝕝𝕖𝕣 𝕜𝕒𝕜𝕒 𝕪𝕒𝕡ı𝕪𝕠𝕣 𝕧.𝕤 𝟛𝟠 𝕕𝕖𝕕𝕖 𝕘𝕖𝕝𝕚ş𝕚𝕞𝕚 𝕥𝕒𝕞𝕒𝕞 𝕫𝕒𝕥𝕖𝕟
ikizlerin_annesi__ nurcan_26g peki 40. Haftada yaptığınızda sıkıntı oldu mu ? Yaa bende eğer tabi çocuğa zararı olmayacaksa ne kadar geç olursa o kadar iy olır diye 40 da olsam öı diyorum ama korkuyorum da
ikizlerin_annesi__ Durununannesi46 yok bende 40 dan sonrayı beklemek istemem ama hami 40. Hafta zararlı olur mu diye merak ettim
Shewolf ikizlerin_annesi__ doktorlardan daha iyi bilemezsiniz zaten bebeğin gelişimi 37den sonra duruyor karnında kalmasını istemenin mantığını çözemedim 👍
nurcan_26g ikizlerin_annesi__ hayır tabiki hiç bir sorun olmadı ama tabiki bu herkes için geçerli olmayabiliyor mecburi sezeryansa normal doğum şansınız yoksa belki riske atmak istememiştir doktorunuz. Hoş benimki de mecburi idi ilk doğumum ama bende sizin gibi düşünerek 40 haftayı beklemek istemiştim
Eda_Esen ikizlerin_annesi__ haftasına göre değil bildiğim kadarıyla 35. Haftada da doğum kanalına giren bebek var 40 da girmeyen de sezeryanın erken olması normal şartlarda çocuk kanala girmeden alınması yada diğer faktörler suyu azalması çatı ağzı kapalı olması gibi
ikizlerin_annesi__ Shewolf şöyle ben memleketteyim eşiöimde 10 gün izni var sadece eğer sezeryandan dolayı erkenden alınırsa bayramda burda kalamıyorum.babamı kaybettim ilk bayram olduğu için ailemle birlikte geçirmek istiyorum
ikizlerin_annesi__ nurcan_26g ben normal doğurabiliyorum ama korkuyorum diye sezeryan istiyorum canım 😞
Shewolf ikizlerin_annesi__ başın sağolsun çok üzüldüm allahım mekanını cennet eylesin inşaallah 🙏 eğer sezeryan ise sana gün verirler zaten ona göre kendini ayarlarsın umarım her şey gönlünce olur 🙏❤️