seherbilgin 6 haftalık hamileyim ve canım bir şey istemiyor. Yemek yapmak midemi bulandırıyor. Sabahları kahvaltı yapamıyorum. Napıcam bilmiyorum. Bebeğime bir şey olmaz dimi?
Hamisannee seherbilgin canım bebeğin senden besleniyor senin depolarından ama çok kötü isen ilaç kullan benim ilk zamanlar olmadı 14. Haftadan sonra başladı bulantım ilaç kullandım 20. Haftada bıraktım
Crcs seherbilgin olmaz hepimiz gectik bu bulantılardan. Öyle yemek için kendini zorla olayı da olmuyor. Ne zaman bulantı hafifliyor o zaman beslenebiliyorsunuz. Hayırlı olsun 🌸
Ballmom22 Hayır bebeğine bişey olmaz ama tuzlu şeyler yemeye çalış bulantını keser ve doktoruna danışabilirsin ilaç falan verebilir ilk üç ay böyle devam eder sonra düzene girer merak etme
seymabayrak44 seherbilgin ben de çok kötü durumdayım gündelik iş dahi yapamıyorum duş zor alıyorum düşünün ama sakız süper geliyor şekersiz falım sade mutlaka 🌸 bana dua edeceksiniz o kadar iyi geliyor tuzlu şeyler yiyin ama ben kola vs daha kötü etti soda sadece için tuzlu yemekler çorba vs sıvı