Melekd 4.5 aylık bebeğim var ferrum yazdı sağlık ocağındaki doktor. 1 damla kullanmasını söyledi eczacı 2 damla kullanabilirsin dedi. Kutudaki reçetede 5 damla kullanabilirsiniz yazıyor. Bu ilacı kullanan varmı nasıl kullanıyorsunuz
Glbn34 Melekd Ben hap olarak kullanıyorum canım istersen kendi doktoruna bir danış aklındaki soru işareti gider. Seni çıkmaza sokmuşlar biraz 😒
Feyza-nur Melekd bu tarz damlalar bebeklerim kilolarına göre veriliyor doktorun ne dediyse öyle kullan
edis22 Melekd dr’un sizin tahlillerinize gore vucudunuzu neyi ne kadar eksik oldugunu bildigi icin size ne kadar kullanmanizi onerir. Ama bunu eczaci veya recete bilemez. Dr birakipda eczaciyi veya receteyi dinlemek biraz uygun degil
sennaaylmz Melekd 4 ayllikken bebegim ferrum damla yazildi. Gunde 8 damla yazilmis bana da fazla geldi tekrar sordum doktora. 7700 gramdi bebegim. Kg basi 1 damla öneriyoruz dedi
edis22 Melekd simdiye kadar hic bir tahlil yapmadimi size? Ayrica ultrasondada goruyor sonucta o sizin ve bebeginizin durumundan haberi olan kisi en dogru tedavi ve receteyi o verir bence. Ben dr’umdan baska kimseyi dinlemiyorum valla😏
Melekd edis22 siz yanlış anlamışsınız hamileyim demedim bebeğim var dedim. Bebeğim için soruyorum bunu
edis22 Melekd anladim ama yinede farketmiyor canim. Sonucta bebeginizede dr’u bakiyir herseyini biliyor o yuzden onun dedigi asildir
sennaaylmz Melekd gunde 2 damla mi? Tekrar mi sorsan baska doktora az gibi. 8 damlayi sabah aksam 4 damla sekilde verebilirsin dedi çünkü bana