miniktirtilim eminemre99 2 haftaya kadar ileri yada geri olmasi normal. Benimde 4 gün ileride cikiyor hep suan Ilk gebeligimde 1 hafta ileride oluyordu genelde
eminemre99 miniktirtilim anladım canım benim Allah razı olsun inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤️🤲😘
prensannesi1649 eminemre99 bebeğin beslenmesine bağlı misal benim yediklerim bana yaramıyor ben kilo almıyorum bebeğim alıyor
eminemre99 prensannesi1649 inşallah hayırla sağlıkla kicagimiza alırız canım güzel bir hamilelik geçiririz canım inşallah 🤲❤️❤️
eminemre99 Ays_cskn iğne verdi canım bir tanede daha pruloton Depot diye onu dün hatta iki saat önce hafta pazartesi yine gideceğim kanama alani olmuş kese etrafında onun için ne durumdayım bakalım sen nasılsın
Adensmom8 Korkulacak hiçbirşey yok cihaz farkıyla iki hafta ileri yada geri gösterebilir bu normal birşey ultrason raportörüyüm bu heryerde böyledir.
eminemre99 Adensmom8 anladım canım benim Allah razı sun tesekur ederim oemi ulatrasyonda. Anlıyorsanız bir şey sorsam bn doktora gidiyorum boy kilo ne bilmiyorum crl biliyorum ga hafta demek onu da biliyorum boy kilo ne nasıl anlayacağım farklı doktora da gitsem ulutrasyon da boy kilo yok ne yaoacagim canım benim bn
Adensmom8 eminemre99 herhangi bi doktora gittiğinde boy ve kaç gram öğrenmek istiyorum demeniz yeterli olur ☺️
Ays_cskn eminemre99 sifa olsun canim bol bol dinlen bende ayni iste lekelenmeler devam hala dun coraspine basladim ara ara agrilar olup geciyor bende durum bu kisaca
Limonzeytin eminemre99 Ultrason makınasına göre değişiyor bu durum ben 2doktora gidiyorum biri devlet biri özelde 2sinim arasında 4gün fark var 😁😁😁19 haftalğm bu arada baştan beri böyle fark😁 skntı etmeyin büyüdükçe netleşecek zaten
eminemre99 Ays_cskn anladım canım benim benimde ara ara ağrı okuyir belki normal sor hani bilmiyoruz her vücut farklı sonuçta bakalım inşallah pazartesi hayırlı sonuçlar alriim canım tabi heoimiz hayırlı haberler alırız ❤️
eminemre99 Ays_cskn coraspirini bende başından beri kullandım ama Adana’ya geldim kese etrafında kanama alani oluşmuş dedi onu kullanma dedi bnde o gün kestim üç hafta oldu diğer doktor 32 haftaliga kadar kullanalım falan dedi bende anlamadim ki
Ays_cskn eminemre99 cok şiddetli bir agrim yok sukur karnim bozulur gibi bir agri oluyor sonra geciyor kasiklarda degilde alt karin falan kontrole gidince sorcam saglikla su sureci atlatalim insallah hayirlisyla
Ays_cskn eminemre99 bende tereddutlu kullaniyorum lekeleri kanamaya cevirirmi diye ama bakicaz insallah olmaz oyle dediyse kullanma sen bende cok istiyorum igne falan verseler belki kesilir kahveler diye ama yok ne miligiramini arttirdi ilacin ne baska bisi dedi herhalde kirmizi kan gelmedigi takdirde ekstra bisi yapmiyorlar cok canim sıkılıyor gordukce fitil halinde kullaniyorum ama yok yani gecirmiyor anlamadim bende
eminemre99 Ays_cskn kötü olumsu dusunmeyelim canım bol bol dua edelim insalalh iyi hayırlı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu durumda atlatırız burdan konusalim canım istersen pzaretesi randevum var bakalım ne durumdayım
eminemre99 Ays_cskn amin ecmain inşallah canım benim olsun Allah’ım başak zorluk vermesin bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da biz acı çekeriz iğne oldun hani yanlış anlama bir ağrısı ki yakıyor sanki orayı dedim kendi k ndime agrisin emine bebek iyi olsun Allah başka zorluk vermesin canım benim ❤️😘🤲
FirstAnne Bende bugün gittim 2.ci kontrolümdü. Normalde 10 haftalik iken 11 haftalik görünüyor dedi ama bebek gayet saglikliymis doktor simdilik 10 haftalik kabul edelim dedi cok sukur herhangi bir sorun yok sadece gelisimi hizli olmuş.
eminemre99 FirstAnne evet canım bana da öyle dedi inşallah hep böyle gideriz ve sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😘❤️