ndamlas Aycan01 benim geçtiğimiz yıl malesef sonlanan bir hamileliğim oldu onun ilk ultrason resminde 5+3 ken beyaz nokta şeklinde vardı ama vajinal bakılmıştı. Şimdi tam 5+0 bugün ilk fotosonu aldım beyaz nokta yoktu merak ettim o yüzden 😁
Aycan01 ndamlas anladım bende var gördüm benimde ilk gebeliğim çok korkuyorum ztn ama inaşllah sağlıklı gebeliktir kalp atışlarını duyarız inşalllah
Kephisos_22 ndamlas ben de yarın gidecegim kese için, gözükmez diye korkuyorum🥺 son adet tarihim 17 subat.
ndamlas Aycan01 ya korkmayın hiç her şey yolundadır bana hiç bi sorun yok dedi herhalde o noktayı görmemesi bir sorun olsaydı söylerdi. Siz de duyarsınız kalp atışlarını giç meral etmeyin:)
Aycan01 ndamlas amin inşalllah ama benim karnımdan gözüktü kesem altan hiç baktırmadım bugun 6+2 yiz pazartesi gideceğim içim içime sığmıyor çünkü kalp atışını duyarsam rahatlayacaığım 🤗
ndamlas Aycan01 benimde bu sefer hep üstten. Ben de duyarım inşallah sağlıklı bir şekilde :) ozaman pazartesi güzel bir gün olsun sizin için çok sevindim 💕
Hilal4136 Att_mine hcg gayet güzel artıyor 1000 den sonra keseyi görebiliyorlar inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın😍
Aycan01 ndamlas amin inaşlllah darısıda sizin başınıza inaşllah haddimi aşmazsam eğer gebeliğiniz neden sonlandı acaba
ndamlas Aycan01 çok uzun bir hikaye ama kendisi çok sıkı tutunmuş fakat organlarının gelişimi 3. Aydan İtibaren düzgün gitmemeye başladı. Sonlandırma kararı alındı. Çok araştırıldı hiç bir genetik sorun yada bir sendrom çıkmadı otospsi yapıldı sonrasında kanlarımızı amerikaya bile yolladık genetik tarama için. Rastgele oluşabilecek bir durummuş tek sevindirici sonucu genetik bir sorun olmayışı onun dışında benim için 4 aylık bebeğimi doğurmak hep açık kalacak bir yara.. belki milyonda bir ihtimal ama maalesef gelip bulabiliyor. O yüzden bende tedirginim hep takipteyim kalp atışı bile kriter değil aslında benim için ama yinede heyecanla bekliyorum buradaki heycanlı bekleyişleride hüzünlü hikayeyle gölgelemeyelim ❤️ Herkesin enn hayırlı şekilde bebeğine sarılabilmesini diliyorum ❤️
Merryy38 Azeok doktor birşey dedi mi peki benimki olabilir daha çok yeni hala tutunmaya çalıştığı için olabilir falan dedi
Azeok Merryy38 evet sana soylenilenin aynısı söylendi bebek vücuda yerleşmeye basliyo ve çok normal bu dedi endişelenme çoğu hamişlerde oluyo bu durum😌
busraayl1 Bende 5+3 günlük gebeyim keseyi bugün gördük şükürler olsun ama dünden beri şiddetli baş ağrısı aşırı vücut ağrısı yaşıyorum resmen yürüyemiyorum ağrıdan tavsiye edeceğiniz birşey var mı 😭
HaticeTekin Kızlar buda benim ilk hamişim 15 haftalık oldum ama bende ne kusma nede bas donme var normalmi dur acaba hiçbir belirti yok🌹
Nuryldrm13 HaticeTekin Bende senin gibiyim canım hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantım var ne de sürekli idrara çıkma sadece ekşi şeyler istiyor canım o kadar 💙
Kephisos_22 ebrue ben de 5 hafta 1 günlük 🙃 Ve bugun kasık agrılarım var, sol kasıgım agrıyor ara sıra. Halsizlik de var. Ve gece 4 gibi uyanıyorum, bir daha uyuyamıyorum 🥺 yarın da doktora gidecegim kese için
ebrue Kephisos_22 benim de var kasık ağrım ama azaldı bi süreden sonra ara ara oluyor acaba neden öyle oluyor
qzm2022 Kephisos_22 Aynıyız bende 5 hafta 1 günlük inşallah kese görünür yarin gittiktten sonra bana da yazar misin bende gideyim 🙏😁
HaticeTekin Biraz utanarak yazıyorum ama idrarımı yaptikdan sonra kasıklarım ağrıyor bitmedigini bildiğim halde ıkindigimda devamı geliyor idrarın ama kasıklarım sanki çekiliyormus gibi ağrı var sizdede varmı🌹????