Hokku kubradag23 muhtemelen enfeksiyon vardır fitil verebilir doktoruna bir danış ama henüz erken olduğu için vermeyebilir. Üzüm sirkesini sulandırıp tahretlenmek iyi geliyor diye biliyorum ama doktoruna sormadan yapma tabii yine de .
Mozkan Bugün doktora gittim ve kesemizi gördük Allaha şükür 2 hafta sonra kalp atışını duymayagitcez😊🙏🏻
Tubiiiiif @"Cennet_y bende sendenim benim kasık agrısı var bugün de bel agrısı var cok fena 5 haftalık oldum bende
Cennet_ys Tubiiiiif ben de 5+3 peki bulantın oluyor mu ya benim ilk gebeliğim de düşük olmadan önce bulantı koku duyarlılığı vardı şimdi ki gebeliğim de yok sadece göğüs hassasiyeti kasik ağrısı ve arada krap şeklinde karın ağrısı oluyor
Tubiiiiif @"Cennet_ys canım kasık agrısı kramp gögüs hasiyeti hep var mide bulantım baharatlı birseyler agır geliyor bana birde salçalı yemekten tiskinti oluyor keseyi gördün mü canım sen
Tubiiiiif @"Cennet_ys maşallah 4+3 gittimde daha yeniydi rahim kalınşaşması var demişti 4 Nisanda görcem inşallah bende
Lalince Mucizemi_beklerkennnn Hanımlar 4+5 günlük hamileyim fazlasıyla bel ve alt karın ağrılarım var sizce bunlar normal mi. Ben beli ağrıyan biri değilimdir normalde ama nasıl ağrıyo belim kopuyo resmen anlatamam. Perşembe günğ doktor randevum var onada soracagım ama sizdede olan varmı??
Mozkan Lalince Bel ağrılarım benimde var 4+5 günlüğüm hamile kaldığını anladığım andan itibaren hep belim ağrıyor ve hiç kesilmedi nedeni bnde bilmiyorum bir tane düşük gebelegim oldu şimdi yeniden hamileyim ve bu bel ağrısı beni çok korkutuyor progestan ve iğne kullanıyorum
Sedatuna21 Mozkan Canım surekli ayaklarini duvara dogru dik bi sekilde uzatip sirt ustu uzan ve cok fazla yurumemeye ozen ver merdiven cikma dusuk tehliken var belliki bunlari yap ve ilaclarini almaya devam et allahin izniyle hicbirsey olmaz korkma
Sedatuna21 Nagihansaraf ama ben 6+2 ken gittigimde gozukmemisti suanda 7+2 oldum özel hastaneye randevu aldım bakalim haftaya salı gidecem artik
Sedasvlms biranneadayiyim evet özele gidiyorum ama alttan muayene etmedi ultrasonla bakti inip kalkma şeklinde görünüyordu kalp atışları 1 hafta sonra tekrar gelirsen kalp atış sesini de duyarız suan duyulmuyor dedi 1 hafta sonra gittiğimde duydum hatta videoya aldım;))