Naziminverasi Birumuttur ben 4+0 da gittim rahim kalınmaşması görüldü 4+6 da kese ve içinde belli belirsiz yolk sacı gözüktü bebek oluşmaya başlamış dedi dr 7 de kalp atışı için gidicem ilk kontrole 5 e yakın giderseniz daha iyi olur sanki
taninmayananne Mucizemi_beklerkennnn 5+2 den selammm 😄 benimde akintim cok fazla uykum cok var istahim acildi herseyi yemek istiyorum sabahlari mide bulantim oluyor. Hele dun 4 yasinda ki oglumla kusma yarisi yaptik adeta 🤧
Naziminverasi Birumuttur bence daha iyi olur neden gözükmedi içi boşmu diye stres olmazsın en azından sağlıkla geçsin inşallah
Tubiiiiif @"Naziminverasi maşallah bende 4+3 gittim kese gözükmedi ama rahim kalınlaşmış dedi ozaman bu iyi birsey 😊 4 Nisanda görecem bende inşallah
Naziminverasi G_19 adet olucakken de kalınlaşıyormuş hamileykende ama farklı oluyo demekki tam bende bilmiorum
Kubraplt06- Kızlar normalde 5+6 yim ama doktor şuan baktı ilk kontrolüm bana 4+3 gbi dedi bende adet tarihim 13 Şubat dedim kese göründü bakınca anlamadım ama normalde alttan muane etmek istedi ben istemedim ama ama ultrasonda göründü
Babyyldz Birumuttur benimde son adet 20 Şubat Pazartesi doktora gittim alttan ultrasonla bakrit gördük keseyi bu pazartesi de karından ultorson denicez bakalım 😂
Mom545441 Tubiiiiif güzel artış olmuş inşallah sağlıklı artışlarımız olur canım 🤲🏻🙏🏻 Ben görüşmedim henüz doktorla
Mozkan Lalince 4+2 bugün benim bir tane düşüğün oldu pazartesi doktora gidicem beta HCG 814 inşallah sagsalim kucağıma alırım 🙏🏻benimde belim de aşırı ağrı var onun dışında hiç hamile değilmiş gibiyim keseyi henüz gormedik
Sibel15 Mozkan hormonlardan kaynaklı bel ağrıları olabiliyormuş benim de ara ara belim ağrıyor inşallah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏