Skne Merhaba benim bugün 6. Haftam uygulamaya göre henüz doktora gitmedim bundan bir buçuk hafta önce kan testi yaptırdım hcg beta 1354 cıktı fazla yüksek sizce neden?
Hilalerim Kızlar selam🥰 pazartesi betahcg 50 perşembe günü 196 çıktı. Sanki artmıyor dış gebelik olabilir mi sizinde başınıza geldi mi :(
3273 Hilalerim hemen kotu düşünme canım, her 48 saatte bir iki kati olacak, 50yken 100 olacak çarşambaya, cumaya 200 ve üstü yani normaldir daha cok yeni sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsaallah
Esrabilgihan Bende tup bebekle 7+6 yim bnm korkum kalp atisimin durmasi suan kese etrafnda kanama var yatis verdi dr ytiom srekli bir wc ye kalkiyom 😥 bnmde bel agrim uyku hali arada bas agrisi mide agrisi
Menengic Nesrinasl bende 3. Gebelik gerçekten çok zor geçiyor. Mide yanması hazımsızlık beni mahvediyor😢😥😥
Miniktirtil Bende 5+6 yım fakat tüm gün süren mide bulantim var hasta gibiyim yataktan çıkamıyorum rutin günlük işlerimi bile yapamıyorum bunlar için daha çok erken değil mi acaba 🤦🏼♀️ isyan etmiyorum fakat bi mide bulantısı tüm gün sürebilir mi bi de kusmaktan çok korkarım 🥺
Ygmrrda23 Miniktirtil yaşadıkların normal hamilelik belirtileri her insanda farklı gösteriyor bende aynı durumdayım 😞
Naziminverasi sia ben de bende acaip şişim 6 haftalık ama gel gör beni dümdüz karnım yedi aylık gibi oldu
Mom545441 Ben nasıl hesaplanıyor bilmiyorum 20 şubattı en son ki adetim uygulama 5 haftalık diyor ama dün kan verdim 223.5 değerim
G_19 Mom545441 Canım naptın aklımdaydın yazım bi diye unuttum değerin kaç çıktı nasıl geçiyor hamileliğin değerlerin nasıl cıkıyor
Aylnkrgn Merhaba arkadaşlar benım de ikinci gebeliğim 4 haftalıkken adet olmam gereken gün gelmeyınce test yaptırdım cunku hiç gecıkmez benim .şuan 7+1 olduk geçtiğimiz perşembe 6+5 de gördük ve duyduk kalbını valla ılkde olsa ıkıncıde olsa insan telaşlanıyor sağlınla gelsın herkesın yavrusu inş🥰
okuryazarr Aylnkrgn kalp atış hızını söyledi mi doktor ben de 6+3’te gördük kese ve kalbi dinledik ama 97 idi hızı ve doktor düşük olduğunu söyledi on gün sonra tekrar bakacak böyle olup düzelen var mı acaba
Busraa14 Merhaba arkadaşlar perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım 2 çizgi çıktı kan vermeye gittim beta 19 çıktı bugün tekrar gittim 17 çıktı daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Naziminverasi Busraa14 evet canım iki ay önce ben yaşamıştım kimyasal gebelik gibi gözüküyor bi dr a görünmende fayda vardır