Majeslady 2022Mom2022 Bizde 5+5 iz kasık ağrısı ve çabuk yorulma bende de var birde bel ağrısı oluyor ayakta fazla kalınca kabus resmen. Sürekli yatmak istiyorum. Henüz ultrasonda bakmadık haftaya randevum var bebeğimle tanışmak için can atıyorum onun için tüm sıkıntıya değer 🤗🥰
Umaygiller Sinoooom ben 15 haftaya girdim hala yaşıyorum hepsini bence bünyeden ve hamilelikten hamileliğe değişir kuzum 😌
Fatma0090 Mucizemi_beklerkennnn 7+1 im bende mide bulantısına faln razıyım da kızamıkcık virüsü bulaşmış bana kimden nasıl geldi bilmiyorum ankaraya tahlılım gitti 9gün sonra gelicek sonuc bebek için riskli dendi 😔 burdakı sonucuma gore ilk bebeklerimi erken doğum ile kaybettim ikizdi 😔 bunda da cok korkuyorum 😔
adorabellax Merhaba benim bir sorum var. Starbucks ın cool lime içeceği lime,nane,fesleğen, yeşil kahve çekirdeği içeriyor. Tüketmemde herhangi bir sakınca olur mu?
Arzutyfr Esr000 ben zofer kullanıyorum o daha iyi geldi bana. 400 mil olan hapın yarısını sabah kullanıyorum, akşama bulantım olursa diğer yarısını kullanıyorum. İsterseniz doktorunuza danışıp alabilirsiniz
Syd321 Merhaba kızlar 3 haftalık gebeyim daha kanda ve idrar testinde pozitif çıktı ultrasonda kese görülmedi erken mi görülmemesi üzülüyorum bir şeyler söyler misin
Arzutyfr Syd321 çok erken zaten. Zaten 5 haftadan sonra doktora gitmek önerilir. Ben 6. Haftada gittim kese göründü. 7. Haftada kalp atışını duydum. Hazır mide bulantısı vs olmadan ilk haftaların keyfini çıkarın bence
Arzutyfr 13+4 den bildiriyorum. Mide yanması ara ara devam eder geçmez. Mide bulantım geçen haftaya göre azalsa da devam ediyor. Karnın büyümesiyle birlikte kasıklarda ve alt karında ara ara ağrı oluyor. Ama en kötüsü mide bulantısı çünkü hamilelik dönemini zindana çeviriyor. Her gün bitsin diye dua ediyorum 😞🙏
Busra_sansar 2022Mom2022 Bende 9haftalık hamileyim bende de aşırı uyku hali var Allah’a şükür midem sadece otobüslerde bulanıyor birde sık idrara çıkma oluyor bunlar normalmiş ama ilk üç aylarda ☺️
Busra_sansar busrazz Aa öyle bir şey mi varmış yüksek çıkınca farklı düşük çıkınca farklı diye ?İlk defa duyuyorum.Benim değerim 5112binlerdeydi yani kız mi oğlan mı?🤩
Gulunuz4645 Mucizemi_beklerkennnn 18 imde 2. Ci bebeğim olck biri 9 aylık oğlum var 2 incisi haftaya belli olck 14 +2 yim hamişler korkuyorum gene de 😕
Gulunuz4645 Mucizemi_beklerkennnn canım aıkıntı hep oluyor günlük küçük ince pet kullan herkez öyle yapıyordur benimde mide bulantılarım bitti şükür 14+2yim 18 imde ikinci bebeğim olck birisi 9 aylık oğlum var ikiniciside haftaya cinsiyet belli olck 🥰 dua edin de bu sefer de kız olsn bana yeter bir kız bir erkek