Pinarrrakyol gzleyll ilk haftalarda kasıklarında ağrılar gezebilir zaman zaman ayaklarını uzat dinlen yeterli olacaktır
K-bra75 Merhaba bende 5+5 duşa girerken çok fenalaşıyorum bayılma derecesine geliyorum midem aşırı bulanıyor böyle olan var mı ??
Naziminverasi Eliffaruk41 benim 6+0 aynısı bende de vardı biraz azaldı iki gündür ara ara girio sadece
nacisgultekin35 Mucizemi_beklerkennnn Merhaba bende çok taze hamisim Rabbim isteyen bekleyen Herkese nasıp etsin insallahh 🙈 bilgilere çokça açığım güzel anneler ❤️
Emotion07 Kizlar son adet tarihim 10 Şubat programa göre 6 haftalığım ama kendi hesaplarima göre 4 haftalık bugün kan verdim beta 2019 çıktı daha ultrasona girmedim keseyi görür muyum acaba ?
Eliffaruk41 gzleyll ağır bişe kaldırma canım dikkat et dinlen sürekli bana doktorum öle dedi ağrı olması normalmiş kendimizi yormamız sürekli dinlememiz gerekiyor
nacisgultekin35 busrazz ayy çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almamızi nasip etsin Evlatlarimizi inşallah 💚 benimde bugün 1268 çıktı 1 Nisan’da nasipse ultrasonda görücem inşallah 🙈
ZelihaAcarrr Ayyy çok güzel burasıııı . Aynı haftalık olduğum hamişleri okuyup rahatlıyorum oh tek bende değilmiş diyorum :)) bu arada 5 haftalığız :) rabbim herkese sağlıklı sıhhatli Bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
minikbiranne35_ Ezgidag beni de korlutuyordu 5haftalik gibi gittim kese bile gozukmedi ivir zivir bir suru sey soylendi yatip kalkip dua ettim bende 7+1 olduk hic bir sey de olmadi kalbi de duyduk
Naziminverasi Karnında aşırı şişlik olan var mı peki kızlar ya 6 haftalık hamileyim sanarsınız 7 aylıkk ne zaman iner iner mi acaba
Sibellkocc Naziminverasi Benimde 6 haftalık 48 kiloyum az çıktı karnım eğer kiloluysanız belki ondanda olabilir benim düşüncem belkide yediklerinizdendir
kubradag23 Mucizemi_beklerkennnn yaa bende de çok 4 haftalık henüz ve aşırı vajina kaşıntısı var sizde de oluyor mu normal mi
Hafize3536 kubradag23 normal deil doktorunuza danışın idrar kültürü istesin enfeksiyon olabilir hamilelikte kaşıntı olmaz
Hokku kubradag23 muhtemelen enfeksiyon vardır fitil verebilir doktoruna bir danış ama henüz erken olduğu için vermeyebilir. Üzüm sirkesini sulandırıp tahretlenmek iyi geliyor diye biliyorum ama doktoruna sormadan yapma tabii yine de .
S00-00 Lalince ben tam 5. Haftamda kesem net göründü bebekte çok minik göründü kalp atışı için çok erken onu bende duymadım 6. Haftanda ya da 7. Haftanda net duyulur ben bu perşembe gideceğim kalp atışını dinlemek için ❤️❤️🌸🌸
Ysmna Mucizemi_beklerkennnn 2 ay içinde geçer canım zaten 5 haftayı tamamlamışsın 13.haftaya kadar bu halsizlikler oluyor
Mucizemi_beklerkennnn Ysmna daha coook war amaaaa 😁Allah yardimcimiz olsun yeter ki sagsalim kucagmza alalimmmm