Minikbirkalp Eminedmr karanlık bir odada oturur pozisyonda el feneri ışığını karnımın altına tutmami ve bunun dönmesini sağlayacağını söyledi doktorum
Eminedmr Minikbirkalp her doktorun görüşü farkli ama erken daha gorumcemin 38. Haftada döndü benim baş gelisli ama daha cok doner dedi doktor bebek hareketli dedi
Minikbirkalp Eslemmiraaa anladım cnm çok teşekkür ederim ayaklarıyla hareket edince aşağıda seni de rahatsız ediyor mu ben çok garip oluyorum tam vajinamın içinde gibi hissediyorum ayaklarını buda beni garip hissettiriyor ☺️
Eslemmiraaa Minikbirkalp hisetmem mi ben diyorum bu çocuğun ayakları nasıl bu kadar aşağıda😅😅 birde artık büyüdüğü için yön değiştirirken artık baya belli oluyor içim çekiyor sanki😍😍 26+3 üm bende bu arada
Ayvacekirdegi Minikbirkalp benim ilk gebeliğimde oğlum çok geç dönmüştü, sanırım 35 gibi dönmüştü tam hatırlamıyorum. Doğuma kadar döner bence şu an aşırı erken bunu düşünmeniz için. Biz hamileler her şeyi kendimize büyük dert edip eziyet ediyoruz :)
Minikbirkalp Ayvacekirdegi çok teşekkür ederim düşünüp dert ettiğim yok aslında ama merak ettim sadece ☺️
Minikbirkalp Eslemmiraaa gerçekten ya resmen minik ayaklarını orda hissediyorsun olduğum yerde duramıyorum ben doğumun ne zmn aynıyız 1 gün farkla ☺️
Minikbirkalp @Ozgeliz karanlık bir odada oturur pozisyonda el feneri ışığını karnımın altına tutmami ve bunun dönmesini sağlayacağını söyledi doktorum
Minikbirkalp Eslemmiraaa bana da son Haziran 24 dedi doktorum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🤲💐🥰