Gece_mavim0 Eebruum simay aden bende katacaktım kızımın adını ama adenin anlamı kötü olduğu için vazgeçtim Allah’ın lanetlediği kavmin adıymış o yüzden vazgeçtim sizde bi araştırın derim 🥰
_momy_ Eebruum bende buğlem düşünmüştüm ama buğlem için forumda bir arkadaş söyledi anlamı öyle değilmiş ilahiyatçıydı hatta cenneti müjdeleyen melek diye geçiyor internerrw ama anlamı yokmuş anlamsız bir kelimeymiş ben değiştirdim sizi de bilgilendirmek istedim danışabileceğiniz biri varsa mutlaka sorun
haklisinesracim Eebruum defne afra da uyumsuz buğlem aden de ben beğenmedim. Sorduğun için söylüyorum sizce nasıl diye. Güzel değil bence.
Gkcklc Gece_mavim0 emin misiniz ben çok araştırdım hatta sordum soruşturdum bi yanlışlık var bu söylediğiniz anlamda bence
Deletedmom7373700 Adem ismi tek basına daha güzel bence hem çok uzun oluyor diğer türlü hemde söylerken kulağa da uyumlu gelmiyor
Arzutyfr Eşimin iki ismi var uzun uzun. ÖSYM sınavlarında öptik okuyucuda ismimi yazarken baya zorlanıyordum, içimden aileme hep kızıyordum derdi 😂 uzun isimler olunca aklıma bu geliyor. Bence tek isim daha güzel
Gece_mavim0 Gkcklc https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/07/aden-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1 Burdan bakabilirsiniz bana da burdan bi bayan attı
Gece_mavim0 Gkcklc anladım eğer bi sakıncası yoksa dediğiniz üzere katın o zaman aden ismini güzel bir isim