Estur Eylül anneleri açılışı yapmak bu gece nasip olur inşallah. Evde sancı çekiyorum şuanda dua edin lütfen 😍
Sisi Estur hadi hayirlisiyla al da gel bebisini kucagina insallahhh🤗🤗🤗🤗😍😍 kac haftaliksiniz?? Nasil anladiniz dogumun basladigini
Estur Ozgeyrsc deletedmom209 Sisi Ozgeyrsc elifnelifnaz Ntugba Ikinciyibekliyorum Harunnisa Aselsare dddy Nulu Allah tazı olsun kızlar. Suyum gelmedi sancım sık sık olmaya başladı birde acısı fazla geldi. 10 dk arayla sancı oluyordu bende emin değildim Doğum sancısı olduğuna o yüzden doktora geldim ama beni eve yolladı 1 cm açıklık olunca. Şimdi hastanedeyim sancılarım artınca dayanamadım geldim. 2 cm olmuş ama sabaha anca doğururum herhalde diyor ebe. Lütfen dua edin çok ihtiyacım var
Ozgeyrsc Sisi bende çok merak ediyorum ya nasıl anlıcaz doğum başladığını falan Allahım hayırlı doğumlar nasip et
Harunnisa Ozgeyrsc ben anlamamistim sezeryan olacagim icin beklemiyordum belden sanci gelmisti bende yataga yattiginda yatirmiyor sanci giriyor birsekilde anliyorsunuz merak etmeyin
Ikinciyibekliyorum Estur ayy geçtin beni canim bak gordun mu 🤩 hadi hayırlısı olur inşaallah rabbim bir avazda kurtarsın canim 🤲🙏🤗
Glyldz Harunnisa bnmde sabahtan beri belden agrilarim var bacaklarima kadar vruuyo gecede sancim vardi uyuyamadim acile gttim dr agri kesici yapti fayda etmedi soyledim bunu dr ada ama orali olmadi bnmkide dogummudr mide bulantimda var
Nulu Kiz Allah yardımcın olsun bende aynı durumdayım sancılara saat tutuyorum bakalım sabaha anca doğar 15-10 dakika da bir yokluyor beni kapının önüne hazır vaziyette çantalarımızı koyduk daha yeni 36 haftalık olduk dua edin banada kızlar aslında erken baya 😞
Merve98 Nulu 36 hafta pramatüreye giriyo canım bence sen sancı beklemeden git ben 36+1 doğum yaptım ciğer geliştiricinin bi dozu yapılmıştı sadece 24 saat geçmeden mecbur sezeryana alındım 1 hafta kuvezde yattı solunumdan
Ozlemozlm Nulu cnm 36 da mi dogumn olack doktormu dedi bnde 35. Yeni gunde 10 tane 5 tane hurma yiyorum merdivn cikiyyorim 2 bucuk kililo drmi 36 da dogack dedi
Harunnisa Glyldz bilememki alttan bakmalri lazim acilma varmi diye bana gittigim gibi vaktilar acilma baslamis dediler hemen sezeryana alindim cunku ilkim seaeryandi