Tubmavi Beroo_34 bölgeden saat 16:00ya gelirken sisteme girip beklemen lazım. Üniversite için 23:55 te yüzüncü yıl online randevu sistemimde hazır olman lazım ben sadece 23:57de anlık Bikaç saniyeliğine bulup aldım. Bi kaç saniye sonrasında bile kalmamıştı. Sistem ağır oluyor erken açmak gerek. Cihaza sen kendin bakamıyorsun bebeği göremiyorsun tek ekran var doktorun önünde. Maddiyat zorlamayacaksa direkt Gürcan derim.
Sinoooms T-N66 20. İle 24. Hafta arasında bakılıyor genelde. Ben 20+0 olunca gittim yine kontrol edip ilgilendi ama bebek en azından 400-500 Gr olsun biraz kilo alsın organlarini daha iyi görebileceğimiz bir hale gelsin diye 20 gün sonrasına yeniden randevu verip yeniden muayene etti.
Sinoooms T-N66 bilemiyorum, her hamilelik farklıdır. Ama sorun olacağını sanmam :) güzel geçer umarım :)
Huzurrr_13 Melike464860 merhaba kuzu ikili tarama testi yaptınmii nerede yaptın ve hangi doktorda ücret hakkında bilgin varmı bende aradım söylemiyorlar
Melike464860 Huzurrr_13 ya ben gittim ama yaptırmadım haftası geçmiş dedi. Ama doktor olarak keskinle Gürcan beyi öneririm çok ilgili. Normal bı muayeneye olmasına rağmen 20 dk boyunca baktı bebeğe ilgilendi ben çok memnun kaldım. Ayrıntılı yi onda yaptırmayı düşünüyorum
Sadriye35 Melike464860 akdamar da yaptırmıştim 215 lira gibi biseydi sanırım fiyatı değişmiş olabilir
sevvalysl @"Melike464860 Bende Hakkari’den Van’a gidiyorum yasemin hanıma gidiyorum gerçekten o kadar zor ki doğru doktoru bulmak yasemin hanıma bir çok kişi iyi dedi bakalım yarın tekrar gideceğim 2 defadir gidiyorum memnun kalırsam tavsiye ederim