eminergunn Mom534545 hayırlı olsun çift çizgide yanılma olmaz yinede doktordan sonra tam sevin :) gebesindir kesin ama başka ihtimaller de olabilir inş yoktur..
Patito__ Mom534545 cnm varsa tekrr yap yoksa yarin ozelde kan vereblirsin veya sabah ilk idrrla tekrr yapablirsin buyuk ihtimal hamilesindir kan da da yuksektir idrarda ciktigina gore tebrikler
Kbrsoy Canım çift çizgiyse genelde yanılma payı olmaz ama her ihtimale karşı kanına da baktır. Şimdiden gözünüz aydın 💚
Mom534545 Pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora o zamana kadar bu düşünceler beni yemezse aranzda varmı evde test yapan acaba
Gulsahh Mom534545 herhangi bi devlrt hastanrsinin acilinde kan verip gebelik testi yaptirabiilirsin istedigin saatte bence bekleme ve git yaap :)
Patito__ Mom534545 ben evde test yaptm cikti snra birtne dha yaptm onda da cikti ozmn inandm gittim kan verdm orda da cikti 😂
merveeda Mom534545 ben her iki hamileligimdede ilk evde test yaptim.sonra doktora gitmistim.cikmisti.seninde adetin gecikmis.ustelik cift cizgi varmis.bence hamiellik vardir canim.
Mydream Mom534545 Ben yaptim öylesine yapmiştim aslinda adetime de 2 gün vardi daha, yaptim çikti emin olmak için 2.kez yaptim yine çıkti büyük ihtimal hamilesiniz tebrikler
Belma Bi daha test yap yada kan testi yaptır direk hamile olabilirsin testte yanılmış olabilir benimkinde negatif çıkmıştı ama hamileymişim
Mydream Mom534545 Kanda yaptirmadim ben doktora gittiğimde 6 haftalikti nasil olmuş anlamadim çok erken döllenme olmuş bende adetten hemen sonra olmuş anlaşilan
Mom534545 Kızlar bugün yine test yaptım ve yine pozitif çıktı ama sancm var korkuyorum normal mi sizce bu sancılar
Patito__ Mom534545 normal ama yarin kan ver birde carsamba kan ver iki kati bir artis varsa saglikli bir geneligin habercisi demektir dr a gitmek icin fazlada gec kalma 3000lerde olunca beta git bi gozukki kese olmasi gerektiigi yerdemi kontrolunu ol