Gamzess1 Kızlar yatak odasına anne yanı mobilya beşik alıcaz ama oturma odası için küçük bi şey istiyorum sepet beşik sanırım adı ortalama 400 tl felan olanlar var ya kullanıp memnun kalan var mı şurdan aldım diyen
Derininannesi_ Gamzess1 https://ty.gl/c5hnp5q0ne Canım ben bunu aldım cok güzel cok memnunum. Fiyatı biraz artmıs. Dediğin rakamlara Bunlardan dolap ve letgoda var ama aynı sehirden bulursan şanslısın farklı sehirler olunca kargolamak istemedi cogu bende sıfırını aldım.
Eslem_1 Gamzess1 2 yatağa da gerek var mı direkt park yatak alsaydınız ben de kararsız kaldım park yatak konusunda
Eslem_1 Derininannesi_ bu sallanıyor mu? Tekerlekli de olsa iyi olacak ama 1 yaşına kadar anca sığar sanırım 🌸
Gamzess1 Derininannesi_ canım böyle olanlardan istemiyorum portatif kurulumlu hamak beşik olanlar Demir altı hani küçük oluyo ya en fazla 6-7 aylık olana kadar yatabiliyolar onlardan
Gamzess1 Eslem_1 Ben oda yapıcam canım oraya da park beşik güzel durmuyo ondan mobilya beşik alıcam gündüzleri oturma odasında oluruz orda yanımda uyur diye de bu dediğimden istiyorum