eminrduran sekiz aylık hamileym çoğu sebze ve yemekler den aşırı tiksindim et tavuk mercimek soğan sarmısak salatalık biber buna benzer şeyler ama sekiz ay oldu ne zaman geçecek bu çok igremc korkuyorlar bana göre varmı böyle olan
Gorkeminannesi eminrduran yemekler pişerken asla orda duramıyorum 5 ay oldu daha geçmedi soğukken koku yokken bi nebze ama sıcakken kokusu geldigi icin asla
glsmaydn38 eminrduran merhabalar daha önce korona geçirdiğiniz mi bende aynı durumdayım koronadan kaynaklı olabilirmiş
Hilalkhrmn417 eminrduran gecmiyo bacım tavuk , balık , soğan, tereyağı , valla geçen tavuk didikleyecektim maske takıp yaptım yoksa midem havada geziyor.. Hamileliğimin başından beri bir koku takıldı içime işlemiş gibi hala kokuyor.. 😑
eminrduran glsmaydn38 tad ve koku kaybı koronadan sonra olan bir hastalık nihayet benim gibi çeken birini buldum kaç aydır oylesiniz
glsmaydn38 eminrduran hamileliğimin 2. Ayında korona oldum sadece tat kokum gitmişti 20 güne gelmişti koronadan 4 ay sonra falan bi sabah yumurta giyemediğini farkettim ardından tavuk et soğan kahvenin kokusu değişmişti vs gibi şeyler hamilelikten dedim ama araştırğımda koronadan olduğumu gördüm parosmi deniyormuş ne kadar sürede geçer bilmem Allah düşmanıma vermesin 3 aydır da bunları yiyemiyorum kokuları tatları çürük gibi metalimsi
eminrduran glsmaydn38 aynen bende öyle bende araştırdım bir yıla kadar devam edecek sanırım damla verdi bugün doktor dediğin gibi parosmi hastalığms ama damla o kadar iğrenç ki kullanmadım çok İllet bir hasta lik tedavisi de yok
eminrduran Bende öyle saysam bitmez ete Hasret kaldım sen dhaa yenisin bana göre bejim ki yedi sekiz ay oldu çok üzülüyorum ya