Gulsen_tanrikulu 8+5 haftalık hamileyim hepatit C pozitif çıktı başına gelen varmı sonuçları ne bilen varmı yada
Ormanmeyveli Gulsen_tanrikulu ayy nasil oldu acaba kimle temas ettiniz kan yoluyla geciyor diye biliyorum qma cok gecmis olsun
gamzosgamzos Gulsen_tanrikulu ay benim ilk hamileligimde başıma gelmiştı enfeksyon hastalıkları bolumune randevu almıştım orda bir test yaptilar sonucu 10 gun sonra falan gelmisti hcv rna diye o negatifti asıl varmı yokmu o test gosteriyor hatta 1 ay sonra tekrar edelim dedi 1 ay sonrada hcv pozitif hcv rna negatifti doktor hormonlardan boyle yanlış çıkabildigini soyledi
Gulsen_tanrikulu Evet kan yoluyla oluyormuş hiç bi fikrim yok kimseden kan vs almadım bilmiyorum ailede de yok anlamadım
Ecoli28 Gulsen_tanrikulu çok büyük ihtimalle öyledir, çünkü cinsel ilişki ile bulaşma ihtimali de oldukça düşük bi hastalık, sadece kan transfüzyonu ile bulaşabilir, öyle bi durum da yoksa içiniz rahat olsun
Gulsen_tanrikulu gamzosgamzos benide oraya yönlendirdi pzt gidicem benimde ilk hamileliğim ve umarım yanlıştır
Gulsen_tanrikulu Ecoli28 hayır yok ama kan verdiğim yerlerde iğne ucu mu değişmiyor acaba öyle de bulaşabilir mi ki