Rabia344 Kızlar 21+5 de muayeneye gittim. Udrasyondan baktık. Bebeğin kordonu boynundaydı 1 kat bu normal bir durum mudur? Yoksa üzerinde durmam gerekiyor mu ?
Gamzeyasarr Rabia344 benim de detaylı ultrasonda doktor kordon dolamış boynuna demişti endişelenmeli miyiz diye sorduğumuz da ben sadece söyledim unutun bu haftalarda oluyor hareket ederek çözer onu demişti öyle de oldu ☺️ Merak etmeyin hareket ederek çözebiliyorlar.
Ceylin680 Rabia344 4kez dolaninca tehlikeli 2kez dolaninca sizi daha ski takip ederler ama 1kezden birşey olmaz kontrollere düzenli gidin.gecmis olsun
Rabia344 Neva09 Doktor hiç bir şey demedi fotoğrafını çekti verdi elime. Ama annem dahil herkes şaşırdı bende ister istemez tedirgin oldum😑
esn46kyy Rabia344 tedirgin olacak bir durum yok canım bebeklerin büyük kısmına zaten 1 kez kordon dolanır İki ve daha fazlası durumlar biraz sıkıntılı olabiliyor ancak şuan canınızı sıkacak bir durum yok Yani araştırdığım doktorlar öyle söylüyor ❤️
Villanelle Şu an küçük olduğu için kurtulma şansı var, o yüzden doktor çok önemsememiş olabilir. Büyüdükçe sorun olur o
esn46kyy Rabia344 aslında doktorların bunu anneye söylemesi bile çok saçma Tedirgin olmanızı anlıyorum aynısını arkadaşım da yaşadı 27. Haftalarda Dediğim gibi tehlikeli bir durum şu anlık söz konusu değil canım içini ferah tut 😊😇
Rabia344 esn46kyy Çok teşekkür ederim çok sağolun🙈 hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰
mucizegebelik6 Korkmayın bizim de 20. Haftada çıktı kordon oldugu bi turdu Suan 35 haftayiz hala boynunda ama cok şükür birsey olmucak insallah, sonuçta ağızlarından nefes almıyorlar
Rabia344 eczasli Hadi ya bende işte şimdiden 2 kat olmasından korkuyorum. Eğer öyle olursa bebeği alsalar yaşar mı ki 😔😔
Rabia344 ElmasAksoy1 Benimde 1 kat bakalım kontrole gideceğim inşallah tekrar o zaman doktor ne diyecek onu merak ediyorum