ikizleribeklerken Larakaya ben bir önceki geldiğinde hepsi 220₺ ediyordu malum fiyatların yükselmesiyle bu sefer aynı rakam değildir
Bendiyebiri Larakaya ahahahah kesinlikle erken git 😂😂😂 geçenkinden biliyorum bi 10 dk sonra falan gittim çoğu şey kalmamıştı 😄 bide şey oluyor orada ki çalışanlar ayırıyorlar kendi yakınlarına falan bilgin olsun
handeozt8 temmuzannesi01 trendyolda benim favorimdeydi 270 tl diyor maşrafa kova küvet e bim daha uygun geldi bana
temmuzannesi01 handeozt8 öylemi arkadaş 250 deyince ayni hesaba geliyor dedim bende trendyola bakmadım valla
Serap-22 Deva22 bizim ana kucağı da öyleydi deliklerine geçmiyordu hatalıydı eşim delik açtı halletti
temmuzannesi01 Larakaya valla öyle canım herşey çok pahalı ben bunlardan almicam yer sıkıntın yoksa diğerlerinden almayı düşünebilirsin daha uygunlar normal katlamalı olmayanlar
Minigindunyasi Larakaya ana kucağı gayet gerekli bişe bencede al benim kardesm arkadsmn ccougu sadece anakucaginda uyuyor en iyisi anakucagi salonda uyutrsn balknda mutfakta seste uyumaya alisr yabancı yerdede uyur hem
Larakaya Minigindunyasi bimdeki ana kucağı 9 kiloya kadar taşiyormus bebek kaç aya kadar içinde kalabilir