Annecann 5.aydan sonra tsh ölçtürmemize gerek yok. Şuan 6 buçuk aylığım. 28+4 yani. En son 18.haftamda ölçülmüştü. 3.07 çıkmıştı. 1 hafta sonra bidaha test istedi ilaca başlamak için. O zaman 2.53 mü ne çıkmıştı. İlaç başlamadı. Bidaha da hiç test vermedim. Ama içim rahat değil. Pazartesi sağlık ocağında bi ölçtüreyim diyorum. Gerek var mı acaba. Kadın doğumcum istemedi ama. Sizlerin doktoru her ay istiyo mu tsh?
Estrella Annecann Her ay tam kan sayımı verıyorum ben özellikle tsh, b12, ferritin demir bunlara baktırıyorum
Sultanee Annecann Ben şuan 18+3 haftayım. Gebelik başında 2,75 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başlattı. Şuan 1,28 olmasına rağmen ilacımı bıraktırtmadı. Ondan sonra zaten her ya benden tsh ve t4 isteniyor. Bana doğumun olana kadar ilaca devam edicez dedi.
Melike464860 Annecann kadın doğumun istemesini bekleme canım dahiliye git gebe olduğunu ve TSH değerinin yüksek olduğunu söyle o daha iyi yönlendirir. Bende ilaç kullanıyorum TSH için hep dahiliye ye gidiyorum
Estrella Annecann tsh ye istiyor ilaç baslattı cunku . Ben de her ay düzenli yaptırıyorum kan ve idrar tahlili. bir de pimpirikli insanım ki elimde idrar bardagıyla gidiyorum ikidir 🤣
Fnd06 Ben 37 haftalığım yine de kadın doğumcum kontrol ediyor çünkü yine yükselme ihtimali var diye mesela bu ay yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirdi hemen . Bence baktır yine de nolur bıkmaz için rahat olsun hem.
Melike464860 Annecann ya yükselip indi de kontrol ettirmek istiyorum de bakarlar mecburi bakacak sonuçta onemli bı değer bu
Bebek-C Ben tsh için dahiliyeye muayene oluyorum. Bu ay 1.9’a düşmesine rağmen hamileliğin son aylarında kiloyla beraber tsh yine yükselebiliyor o yüzden 2 ay daha ilaca devam edelim dedi. Bence siz de ister aile hekimine isterseniz de bi dahiliyeye gidin.
Mocuzemiz Kizlar ben 20 haftalik doktor bana kan sulandiru iyne yazdi 20 haftamdamda durdurdu bebeke zarari olurnu?