Deletedmom_110 Kızlar pazı sarması yapayım dedim kıymayı çıkaramadım buzluk rafları cam ve nasıl olduysa kıyma oraya yapışmış çıkmıyor 😅😅 Rafı sökmeye çalıştım yapamadım çıkıp kıyma almaya da üşeniyorum nasıl çıkartabilirim şu kıymayı??
kuzeymomss Deletedmom_110 soğuk su dökmeyi deneyebilirsiniz bende bazen oluyor soğuk su etkili oluyor
Mor_papatya_ Deletedmom_110 Kaşık yardımıyla kepçenin sapıyla alttan geçirip kaldrmaya çalışın ben öyle yapınca çıkıyo anca
Deletedmom_110 kuzeymomss Sumiire Deletedmom7373700 Mor_papatya_ Seymaben Kabartmatozu Evet kızlar başardım😅uzun uğraşlar sonrası rafı yerinden söktüm sıcak su döküp kıymayı çıkardım şimdi çözülmesini bekliyorum 🤣🤣
Deletedmom7373700 Deletedmom_110 kız Allah seni ya kahkaha attım 😂 Au dök hafif ılık ya da soğuk çıkar öyle veya fön makinası tut sıcağıyla erir düşer 😂😂
Deletedmom_110 Sumiire kız kocamı çok seviyorum kıyamam ona makarna yedirmeye patates püresi yanına nagıt yapayım dedim nagıt sevmiyo uff napcam ben
Sumiire Deletedmom_110 kız biz sevmiyoz mu sanki 😂😂 ask karın doyurmuyo bebem arada bi makarna iyidir diğer yemeklerin kıymetini anlar 😁
Deletedmom7373700 Deletedmom_110 o da heee onu sevme bunu sevme 😂 anasının evinde ne yiyormuş ne yaparsan onu yesin boşver 😂
Seymaben Deletedmom_110 kiz ne sabirlisin amaan ben yoruldum burda hayatta ugrasmazdim o kiymayla rafi sokmek bile zahmet dhshsh😅😅😅