portakalcicegii Tusami bildiğiniz adet oldum sandım. Tuvalete gittiğimde ilk başka kırmızı kanama oldu peçeteyle sildiğim an geçti, daha sonra hep kahverengiye pas gibi lekelenme oldu. O süreçte kan verdim pozitif çıktı. 1 haftaya kadar devam etti sonra kendiliğinden geçti🙏
teachering06 Bende bel ağrısı oldu baya adet olacakmışım gibi, peçeteye bir damla kadar açık kahverengi akıntı gelmişti. Progestan verdi doktor bir daha olmadı. Kadınların bir çoğu yaşıyor bunu, endişelenmeyin hamileyseniz, doktorunuzla görüşün.
portakalcicegii Tusami bende öyle sanmıştım. Adetime 6 gün vardı . Lekelenmesin 4. Günü idrar testinde silik çizgiyle ögrenmiştim
Ebbruc Tusami bende mi kan versem acaba ya belirtiler var ama test yaptım negatif çıktı 6 gün adetime
Whitewomen Tusami Merhaba adet sancısı yaşadım baya baya sürekli oldum olucam dedim sonra kahve bi leke geldi oldum diye düşündüm sonrası olmadi test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Beklemiyordum çok dikkat ediyorduk. Bebeğim vardi 6 bucuk aylık şimdi 12+5 hamileyim
Tusami Ebbruc benim 6 gün kala beta 0,100 çıkmıştı, 3 gün sonra testte silik çizgi ile öğrenmiştim. 6 gün çok erken
Deletedmom7373700 Ebbruc bence bekleyin biraz daha adetiniz gecikirse test yapın. Şu an varsa bile muhtemelen çok yenidir daha. Böyle olunca doktorlar belli belirsiz konuşup insanın moralini bozuyor. Benim tahminen 4 haftalık belli belirsiz kese gibi bişey gözüktü. Kan değerim 211 e yükselmiş ama ona rağmen doktor olmayabilir dedi 🤷🏻♀️ Arkadaşlarım bekle 2 hafta daha sonra git demişti keşke öyle yapsaydım diyorum erken öğrenmekte çok iyi değilmiş belirsizlik çok yorucu 🤦🏻♀️
Ebbruc Tusami erken gebelik yaptım bilerek belki çıkar diye ama beklemeye karar verdim 10 gün sonra falan tekrar yapcam gecikirsem
Happy-melek1997 Tusami bende bu şekilde öğrendim hamileliğimi şu an beta takibi yapıyoruz daha çok yeni ☺️☺️
Ebbruc Deletedmom7373700 kötü yanı belirtilerim olması düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bende ilk hamileliğimde 4 haftalıktı gitmiştim kese görünmemişti sonra 10 gün bekledim gittim keseyi gördük hatta bebeğin beslenme kesesi bile oluşmuştu kalp atışını duydum ama 8 haftalıkken kalbi durdu. O yüzden evet erken öğrenmek iyi değil en iyisi bekleyeyim gecikirsem öyle test yapayım ben
SevimlimX Tusami ben adet gününden bir hafta önce bir damla açık pembe renkli kan geldi bidaha görmedim leke kan Ama 5 aylık hamileyim her ay adet günüm geldiğinde aynı adet olacakmisim gibi ağrı oluyor bir saat falan sonra geçiyor
Tusami SevimlimX ayyy hadi inşallah 🙏 ben ağrı olunca adet sandım ama benim gibi ağrısı olanlar varmış