bsnrd Kızlar bebeklerinizi yan mi yatiriyorsunuz düz mü.ben sağ sol yan yatryorm şeklini bozmusum düz yatrmam lazmms .ve çok zorlanıyorum düz yatirrken szde de oldu mu
aselkiz bsnrd canım düz yatırıp kafasını sağ sol çevir hem kafasının yapısı bozulmaz hem bebişin rahat eder🌸
Canpolat bsnrd yastık koymadan düz zemine yatırıp kafasını sa veya sola çevir hafif ya da çok hafif kafa arkasına bişiy koy desteklesin ama yastık kullanma
Rmelikee bsnrd ben yan yatiriliyo diye biliyorum onune arkasina destek koyarak cunku bebek kusabilir bogazina kacabilir düz yatarken ve kafasinin arkasi düzlesir yan yatirmak gerekiyo
bsnrd aselkiz peki sağ,sol yapınca kafasını yine yan durmuş sayılmaz mı.ben hiç fark etmemism ya boğazına kaçmasn diye hep yan cevrdk sağ sol
bsnrd haklisinesracim şuan düz yatiyo.kafasnn etrafına destek koydm dondurmesn diye ama cabaliyo zorlaniyo
aselkiz bsnrd yok bebiş için sağ sol yatırmak rahatsız edici bi pozisyon canım düz yatırıp sağ sol yaparsan düzleşme olmaz kafa yapısında hem kusarsa da kafa yan durduğu için allah korusun boğulma falan olmaz.
gamzosgamzos bsnrd ben kusar diye korkuyordum bir sağa bir sola yatıriyordum sırayla ama kafa sekli bozulmadı hatta cok guzel oldu sekli simdi 27 aylık 😊
SimgeTuna bsnrd anladım canım o zaman emzirmeden sonra gazını çıkarınca önce yüzüstü yatır biraz kusarsa temizler sırtüstü çevirirsin bezlemeyi de emzirme sonrası değil öncesi yaparsan ya da yapıyorsan kusmaları azalır
aselkiz bsnrd alabilirseniz reflü yatağı alın benim oğlum çok kusardı reflü yatağı sayesinde uyurken kafam rahat ediyodu çünkü kafası yüksekte vucudu alçakta kalıyodu bu da onu rahatlatırdı 🌸