Gamze1903 AltnkranBsraa normal muayene 60 tl docent 105 tl normal dogum 1400 sezryan 2150 istege bagli sezryanda 3 bini gecmistir. Vip odalarinn gunlugude 400 tldi. Nst 25 tl 😁
AltnkranBsraa Ilkgozagrimiz medipol mega çok daha pahalı kendi isteğimle sezeryan olursam 5000 dedi ya
AltnkranBsraa Ilkgozagrimiz bende bugun gittim 1700 dü 30 haftalığım sizin ki baya ileride gidiyor şeker falan mı var
Gamze1903 Ilkgozagrimiz erken dogum riskim var bu gidisle baska hastanye gidicem sanirm bakalm kismet 😔
Ilkgozagrimiz AltnkranBsraa yok hic bi sikibti cok sukur ana babasi iri olunca gebetiktir dedi doktor
Ilkgozagrimiz Gamze1903 benimde var malesef hatta bi kac kere sanciyla cilden girrim almadilar beni yenidogan unitesi yok diye
Gamze1903 Ilkgozagrimiz iste bu duruma sinir oluyorum nasil oluyorda boyle bir hastanenn bebk yogun bakimi olmaz 😨 valla dusundkce geliyorlar bana ozmn kadin dogum bolumu hic acmasinlar
Gamze1903 Ilkgozagrimiz acil bi durumda gel dio Ayten hoca o nasi olucak acaba sali gnu kontrlm var gittgmde sorucam bakalm😏