Melisakplnn Kızlar ikizlere hamileyim 3.5 aylığız. Doktorum oruç tutmanı önermiyorum dedi ama ben ilk gün tutmak istiyorum 😏 sizin başınızdan geçtimi böyle birşey
Esraliiii Melisakplnn bende 4 gün tuttum ama zor oldu bir günden bir şey olmaz iyice doyurun kendinizi
Mouradi Melisakplnn Benimde dr önermiyor kızdı hatta az az sık yemelisin sen :)) bende tutmak istiyorum ama bakıyorumda acıktığım zaman mide bulantılarım oluyor tansiyonum düşüyor o yüzden tutamıycam galiba :(
tupbebekannesi123 Melisakplnn ben tutmayacağım sonuçta o bize muhtaç onun hakkına girmek gibi oluyor zaten doktorlar da önermiyor sonradan kazası yapılır
ipekveatlas doktorunun verdiği cevaba güvenmiyosan biz ne diyebiliriz ki.. bide ikizmiş yani bence tutulmamalı zaten dinimizde de zorlama yok sonradan kaza edersin sonuçta gün içinde bol su tüketmelisin bilemiyorum kendi fikrimi söyledim karar senin elbet
Advy26 Melisakplnn doktor tutmayın demiş,neyin fikrini almak istiyorsunuz kimse size tutun demez neden risk alacaksınız
Bayancorek Melisakplnn Tutmamak için geçerli bir sebep olarak görüyorum can taşımayı. Tutulması da uygun görülmüyor zaten. Bir günden bir şey olmayabilir tabi ama ben riske atamam. 🌸
EsengulC Melisakplnn mamtıken gebeyken tutulmaz zaten hem 3 ayı geçmişsiniz artık sizden besleniyor hem de ikizler yani doktor da önermiyorum demiş tansiyonunuz düşse evde düşseniz nolcak
Mouradi Melisakplnn Yaa çabuk acıkıyorsun sende o kadar saat zor olur zaten canım İnşaAllah kazaları tutarız 🥰
esn46kyy Melisakplnn canım ikiz gebelik zorlu bir süreç zaten Kendine ve bebeğine bunu yapma Rabbim sonradan kaza hakkı vermiş bu gibi durumlarda İnşallah en kısa zamanda kazasını yaparsın. Tutamadığın için kendini kötü hissetme Çünkü senin tutmaman için çok geçerli bı sebebin var 2 can taşıyorsun