Derininannesi_ Kızlar bi saattir kalbim cıkacak gibi çarpıyor. 33.haftamdayım. Yaşayan varmı böyle bi durum doktora gitmem gerekir mi ?
yesilkedi Derininannesi_ ben yaşadım iki kez 31. haftamda tansiyonum normaldi ama nabzım 135 atıyordu. gitmedim doktora ilk gebeliğimdede böyleydi gittiğimde doktor gebelikten kaynaklı demişti. tabii seni rahatsız ediyorsa git doktora
Deletedmom7373700 Derininannesi_ benimde vardı 1 haftadır yeni öğrendim hamile olduğumu doktora söyledim o da normal vücut bebek için daha fazla kan pompalıyor o yüzden kalp çarpıntısı olması normal falan dedi ara ara oluyor yine otururken falan
Ceylin680 Derininannesi_ bende yasiyom kalp deil mide o genelde yemek yedikten sonra olur bazende ayakta uzun durunca oluyor.bebek büyüyor ondan galiba doğuma kadarda sürecek her gün en az 1 saat yasiyom yemek sonrası 35 haftaya girdim .2 haftadır var bendede
Kubrailkan Benim 20li haftalardan beri oluyor bir anda heyecan yok stres yok ama kalbim hızlanıyor 🥺 derin nefes alıp sakinlesmeye calisiyorum 🥰
Derininannesi_ Deletedmom7373700 benimde vardı baya geçmişti şimdi son bi saattir ölcem sanki cok atıyo
Thurkan29 Derininannesi_ Selam.Geçtimi çarpıntınız.Benim de 11 haftadan var.Şu an da oluyor.Özellikle yemeklerden sonra
Derininannesi_ Thurkan29 biraz daha iyiyim şimdi benimde ilk başlardan beri var ama ağırlaştıkça arttı gibi özellikle geceleri sanki biri beni sallıyor gibi uyanıyorum bebek de cok hareketli ondan da olur dedi doktorum ama bilmiyorum baya huzursuz ediyor beni
Thurkan29 Derininannesi_ Korkma canım.Benim 11 haftada nabzım 244 olmuştu.Ambulansta geldi.Ama hamile olduğum için bir şey yapmadı.Baktılar kalbim sakinleşmiyor iğne yapmak istediler.Doktoruma falan sordular.Tam iyneyi yapacakken kalbim normale düştü çok şükür.1 saat boyunce 244 attı nabzım