Esraliiii Nazli_666 bende de 4 tane var ama şu ultrasonda bebeğimi bulamiyordm yorum yapmadalsr olmaz
Mysaa Nazli_666 sen bundan sonraki muayneelerşni elitine git doktora boşa para verme canım 😂 allahım delimdiir nedir kocaman pipi işte napsın adam renklmi ceksin birde artı büyük de oluyor suyun içinde sonuçta küçük de olsa bu küçük pipi değil kordon der yine inandıramazsın😄
caganin_annesi Nazli_666 beş kızı mi var yani. Erkek olunca bir şey oldu sanan tiplerden herhalde ondan kıskanıyor.
ipekveatlas erkek bebeklerin pipileri kocaman görünüyo al buda bizimki eltine gösterirsin çok biliyomuş ya😂
Hatice_gzr2505 Demirssmomm ahahaha 😅 çok güldüm yaa gerçekten büyükmüş belli yani benim de oğlum var onunda kocaman 🤣 iyi besliyoruz tosunları demekki
Reyhan_rr Nazli_666 Benim 16+5haftalik ultrasonumdada bebeğimin pipisi büyüktü canım suda olduğu için birazda şiş ve büyük gözüküyo bide senin resmini gormedim ama pipinin altindaki testislerede bak burda bi kiz paylasmis ‘benimkininde pipisi buyuk diye ‘resmini resme baktim pipiden once testislerini gördüm.Benimkindede hem testisleri hem pipisi gozukuyor.İstersen bakarsin paylasirim https://imgyukle.com/i/EldeXY 💙
Ozgeozgul Nazli_666 22 hafta da da erkek kız diye karıştırmaz ve kızda bu kadar büyük olmaz oğlum olacak :12,. Haftadan beri bacak arasında bu kadar net büyük benimki de detaylıya gittim orda da erkek dedi . Bana da sürekli benim çocuğuda başta erkek dediler erkek değildir diyip diyip durdular psikolojimi bozdular
Nazli_666 Ozgeozgul benim de aynı işte canım insan hamileyken hassaslaşıyo normalde hiç takmam o kadını ama şimdi kim ne dese üzülüyorum hormanlardan kaynaklı galiba istemeden kafama takılıyor
Reyhan_rr Nazli_666 Pipisi var ya canım o uzun olan o uzun olanin altina bak sanki minik bi top var şiş gibi küçücük yuvarlak onun üstündede pipi bak o minik yuvarlak testisi uzerindeki uzun ise pipisi.
Reyhan_rr Nazli_666 Y Nazli_666 Bak canım paylaştım pipiyi ve testisi) Uzun olan pipi altdaki yuvarlak testis🥰
hukukcuanne_06 Detaylıya girdiniz mi? Yani bencr kordon değil çünkü bana kız dedi bacaklarını bu açıdan gördüğümüzde kordon olsa bizimkininki de gözükürdü diye düşünüyorum, oğlu yoksa kıskançlığından demiştir sizin oğlunuz olacak diye😋😅
Nazli_666 hukukcuanne_06 detaylıya giremedim maalesef kendininde oglu var benimde bi kızım var eltim bunu da kız bekliyodu benden heralde kız kız deyip duruyo hatta biri sorunca benden önce doktor erkek demiş ama kız bence diyo 😂
Ozlmm_1 Kubra1853 valla benim bebeğim hep sağda hareket ediyor hiç sol tarafa geçtiğine şahit olmadım ama cinsiyetimiz kız 😂 yani sağ erkek sol kız muhabbeti çürük 😂
Kubra1853 Ozlmm_1 kız bnm sagda solda his ediyorum sagdaki hareket ediyor duruyor dgeri ediyor say demişti cevrem bna sayamıyrm ama günlük olarak hareket his ediyrum yatana kdr en cokta uzandıgım zaman hareketleri var bazen durgunluk oluyor uyuyolar elimi karnıma koyuyrm bkıyrm tepki veriyor rahatlıyorum eşim diyor rahat bırak bebekleri 😂
hukukcuanne_06 Nazli_666 ahaha çok komik ya 😅 şimdilik çok da muhatap olmayın he öyle kız herhalde deyin geçin sonradan zafer gülüşü atarsınız 😂😂
asellmom Nazli_666 kız Allah için Bi kere desene doktor luk diplomanı nereden aldın diye yoksa benim içimde kalucak 😅
asellmom Nazli_666 benim de kızım olucak aynı bu pozisyonda bacak arası hep boştu seninki bariz testisleri ve pipisi var kordon olsa öyle durmaz bence şu her erkek pipisinide kordon zannediyorlarya 😅😅
Afra_123 Nazli_666 benim oglanda da utanma yok böyle doktora her gittiğimizde pipisini çıkarıp böyle gösteriyor 😂😂 erkek canım apaçık ortada . Allah kız erkek farketmez de sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin bizlere ☺️☺️
Kubra1853 Ozlmm_1 Amin canım cok saol ☺️Rabbim hepimizin bebegini kucagımıza almayı nasip eten saglıkla