MerveeD ipek7 kaç haftalıksınız 32. Haftamdayım kasık agrılarım ilk gunden beri oluyor İlk 3 ay cok oldu ama sonradan hafıf hafıf oldu
Dryduru ipek7 bende var bayadır 31 haftalık hamileyim doktor normal diyor ama bilmiyorum özellikle geceleri uykuda oluyor
Sarahh ipek7 hergün bi tarafımda ağrı oluyor , galiba ilk gebeliğiniz öyle mi? 2 ci olsaydı normal gelirdi ben alıştım artık😁
MerveeD ipek7 16.haftama kadar progestan kullandım 6 haftadan ıtıbaren ama sonrasında bıraktım kasık agrısı normal bebek buyudugu ıcın agrı oluyormus doktorum oyle syledı
ipek7 MerveeD bende kullandım ilk başlarda doktor yine verdi ama kullanamıyorum midem çok kötü ilaç içemiyorum napıcagımı bilemedim 😭
MerveeD ipek7 a a progestan mutlaka kullanmanız lazım ama Allah korusun daha kötüsü olabılır önemli bir ilaç progestan tatsız yumuşak bsey zaten içemiyorsanız vajina dan fitil gbı kullanabılırsıniz doktorunuza mutlaka danışın
ilkbeybiannesi ipek7 benim 2 gündür geceleri sağ kasığıma ağrı giriyor uyutmuyor, ebeye sordum enfeksiyon olabilir dedi ki zaten enfeksiyon vardı
ilkbeybiannesi ipek7 enfeksiyon için toz ilaç yazdı doktorum 2 3 kere bide antibiyotik tedavisi gördüm ama geçmiyor bir türlü hamilelik süresince olan bir şey bu
Ceylin680 ipek7 benim her gece regli agrim oluyor öyle sanciyor. 35haftayim nts yede girdim sancım çıkmadı bebek büyürken normal dedi doktor
Ceylin680 ipek7 hayır ben parol bile icmiyorum pozisyon değiştiriyorum .ayağa kalkıp yürüyorum karnımı ovaliyorum idare ediyorum.az kaldı doğuma 😜😀