Fatma7887 20 lik disim cikiyor cikarken damadigimi resmen kesmis atmis bir yandan ağrısı bir yandan acisi 2 gündür zar zor yemek yiyorum 19 hafta 5 gunluk hamileyim istanbul anadolu yakasinda önerebilceginiz dis hekimi varmi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ozlm0916 Fatma7887 canim hastaneye gitsende hic bisey yapmaz gebe oldugun icin cekilmez dis ayni dert bendede var disim cok sizliyo sisiyo dis hastanesine gittim 20 lik dis olabilir ama randevu alip gelmen gerekiyor dedi gittigimizde pazardi nobetciye baktirdim ilac yazdi kadin dogumuna sor oyle ic dedi. Kadin dogum doktoruma gittim gebeyken disin cekilmez dedi mecbur doguma kadar idare edecem 😒
Yesim96 Ozlm0916 nasıl çekilmiyor ya şuan sıra bekliyorum Çektirmek için doktor onay verince çekiliyor ama 20 lik dişimi değil başka diş
Ozlm0916 Yesim96 valla banada cekilmez dediler anlamadım ki ya. Bendede curuk felan var sizim sizim sizliyor disim
Yesim96 Ozlm0916 valla ben uyku uyuyamıyordum 2 dişim çürüktü biri kanal oldu diğeride çekim dedi birazdan belli olcak artık çekim mi yapar kanal mı sen git bi görün doktora ben su bile içemiyordum hep dişlerim kırıldı çürüyüp
Ozlm0916 Yesim96 gidecem zaten canım bugün detayli ulturasyonum var ondan sonra randevu alıp gidecem bi sızlamaya başladımı çekilmiyor ağrısı ama bi yandanda bebegimi etkileyecek diyede korkuyorum
Fatma7887 Yesim96 benimde canim gebeligi ogrendigimden beri bu 20 lik disim beni maf ediyor bayilcam agridan ozel kurumda calisiyorum izin almak zor alıyor olmadi mudur beyden izin isteyip gitcem sen istanbulda bir disciye mi gidiyorsun