imzabirannee biberon emzik denmiş ama bence almayın ilk olarak paranızı onlara harcamayın.
Ben emzik ve biberon aldım kutularında duruyor. Emzik, hemşiremiz vermeyin demişti bizde vermedik ve çocuk doktorumuzda bu yönde bizi destekledi hiç emzik vermedim. Biberon da ihtiyaç olmadı, ilk gün mama takviyesi verdik onu da hastanede sağolsunlar şiringa ile verdiler evde de 2 kez şiringa ile verdik sonra zaten süt bollaştı.
Her bebeğin ihtiyacı farklıdır. Emzik belki vericem diyebilirsiniz alın ama biberon bence almayın. Mama vermeniz gerekirse kesinlikle şiringa alın ki alışmasın biberona.
Kısacası 1000 TL nizi buna harcamayın ilk başta bence.
Benim en faydalı kullanışlı bulduğum annem heves edip almıştı reflü yastığı. İyi ki de almış böyle bişey olamaz. Çok kullandım. Şu an 1 yaşında bebeğim burnu tıkalı olunca falan yine ona koyuyorum eğimli yatsın diye. Tabi sığmıyor o ayrı. 50 liralık bir ürün bu kadar performans gösterir ancak.
Kıyafet olarak zıbın atlet alın boy boy düz beyaz. İlk başta kakası bulaşınca leke kalıyor süt de yağlı olduğu için leke yapıyor. Düz beyaz alın ki yüksek ısıda deterjanla rahat güzel yıkarsınız.
Ben bir çok çeşit kıyafet almış biri olarak tulum öneriyorum ama üstten ve alttan 2 fermuarı olanlar. Çok rahat oluyor 2 fermuarlı. Çıtçıtlı tulumlar bebeği rahatsız ediyor başlarda.
Ağız bezi alın bol miktarda. Ya da bi pamuk kumaş kestirin ondan küçük küçük kesip overlok yaptırın. Çok lazım oluyor.
Sormak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.