Ya3 Hamileliğin ilk 3 ayı anneler neler yiyemez bir arkadaş hurma yazmış saolsun araştırdım üzüldüm son 1 haftadır 1 tane yiyorum maalesef başka neler yiyemeyiz
MerveeD Ya3 Hurmayı normalde son haftalarda öneriyorlar doğumu kolaylastırdıgı için rahim açıklığı yapıyormuş
Gami28 Ne kadarda yanlış biliniyor. Doktor değilim elbet ama her şeyin fazlası zarardır ben yumurtada sütte maydanozda avokadoda cevizde yedim şuan 33+4 teyim hiçbir sıkıntı yaşamadım yumurta ve süt olarak kayısı tam pişmemiş yumurta yenmesi ve çiğ süt kullanılması dışında bi sakınca yok
MerveeD Gami28 ben neler yenmesi gerekir anladım onlar yenılmesi gereken faydalı yiyecekler acıklmayaı yaptım sonradan
MerveeD Tasbebek hayır faydalı yenılmesi gereken seyler ben neler yemeliyiz anladım üstte kusura bakma
Tasbebek MerveeD yok estagfurullah me kusuru bi an araştırmaya başladım hemen ilk gebeliğim olduğu için 😂
MerveeD Tasbebek Benimde aynj şekilde ilk gebeliğim cok şükür 32 haftalık olduk. Kahve içmeme ye calıs çay içersen cok acık iç doktorum bana içme demişti ama caydan vazgecemeyıp sabah aksam açık 1 tane içiyordum maydanoz ve bitki çayları dan uzak dur maydonuzu ilerleyen zamanlarda yersin zaten oturupta ekmek arası yapıp yemıyorum salata ıcınde fılan sıkıntı olmuyor 3 ay cok önemli olunca önerilmiyor
Tasbebek MerveeD Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış ben daha 5 haftayı yeni devirdim teşekkür ederim yazdıklarınız için 🙏🏻🙏🏻
Hacerbuber Ben de maydonoz yeşil çay az pişmiş et,tavuk çinko oranı yüksek balıklar ve ton balık yememek gerektiğini öğrendim ton balıkta da çinko oranı yüksekmiş.
Demirssmomm Ya3 valla ne bulduysam yedim. Hiç bişeyden kesmedim. Sadece toksoplazma açısından daha iyi pişirdim, daha iyi yıkadım sebze meyveleri, dışardan bişeyler yemedim güvenemediğim için. Onun dışında hurmada yedim, ıhlamurda içtim..
Gzm-- Hazir gidalar (cips gibi yagli seyler ozellikle avur cubur)cig et ve urunleri,iyi pismemis yumurta,asitli icecekler yenilmemesi gerekenlerden. Bunlarin disinda saglikli ne varsa rahatlikla yenilebilir.hurma doguma yakin yenilir rahmi acar cunku.
Ya3 Şimdi konuştum doktorum birtane den bişey olmaz dedi ama yemem uzun süre herşeyi araştırıyorum ilk defa araştırmadan yedim