gizemm0688 7+4 hamileyim. Ehliyeti geçen yıl aldım fakat trafiğe son 3 4 aydır çıkıyordum. Tüp bebek transferinden sonra hic kullanmadım. Şu an kullanmakta bir sakınca var mıdır bilemedim. Normalde de kendımı bıraz sıkıyorum ve bel ağrım oluyordu. O yüzden tedirgin oldum ve hiç kullanmadım. Acemi olmasam yıllardır kullansam belki cesaret edebilirdim. Sizce bir sakıncası var mıdır ilk aylarda araba kullanmanın? (Acemi olarak)
pera_ gizemm0688 zorunda değilsen bu zamnlarda kullanma bence strese sokmana gerek yok kendini kullanırken acemi isen 🌼
Ayse_35 gizemm0688 ben trafikte strese giriyorum, ve sinirleniyorum. Pratik yapayım iyice öğreneyim dedim olmadı, trafik çok yoğun, kurallara uymayan çok, kaba insanlar, sinirlendiren önüne kıran, gebelikte çekilir gibi değil. Ben erteledim araba işini.
Hatice_gzr2505 gizemm0688 kendini çok sarsmadıgın sürece sorun olmaz diye düşünüyorum benim de ilk hamileliğim sürekli uzun yolculuklar yaptım ilk aydan itibaren ama tabi normal hamile kaldım 15 saat yol çekiyordum otobüs olsun kendi arabamız olsun şahsi olarak araba kullanmadım ama ehliyet aldım pazar günü şuan 5 aylık hamileyim artık kullanmayı da düşünüyorum sorun teşkil etmez bence
Vicibici gizemm0688 araç kullanmakta bir sakınca yok diye biliyorum. Ama kendinizi bi deneyip bakın rahat mıyım değil miyim diye ☺️
Villanelle Ben de tüp bebekle hamile kaldım ama araba olayından hiç uzak durmadım şahsen. Bir zararı olacağını da sanmam
gizemm0688 Hatice_gzr2505 teşekkür ederim cevabınız ıcın. Siz yine de yanınızda bırı olmadan hemen cıkmayın ya ehlıyetı aldım diye nolur nolmaz😊
Gulibikkk Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Ama kullandığım yerde trafik yok denecek kadar az o nedenle şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
gizemm0688 Edadrmz Atiko Bayancorek Vicibici Gulibikkk cok teşekkür ederim cevaplarınız ıcın ılk 3 ay beklemeye karar verdim ben de cünkü sonrasında bel ağrılarım ve kasık ağrım oluyor zorlamaya gerek yok sonrasında da yanımda bırı varken deneyip ona göre hareket ederim 😊 hepımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallah bebıslerimızı🙏
Bayancorek gizemm0688 Bence bir deneyebilirsiniz. Stres yaparsanız, gerilirseniz herhangi bir ağrı sızınız olursa kullanmazsınız bir süre. Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Bence zararı olmaz.
Atiko Eğer trafikte olmak stres yaratmıyorsa, sırt-bel ağrısı vs. yapmıyorsa sorun olmaz bence. Ben ilk günden beri kullanıyorum ama geçen hafta iki kere arabadayken çok şiddetli ağrı yaşadım, miyomlarım olduğu için. Arabada olmamla ilgisi var mıydı yani oturuş pozisyonumla mı ilgiliydi ya da öyle mi denk geldi bilemiyorum ama bir haftadır kullanmamaya çalışıyorum. Sizde mutlaka yanınızda biri varken birkaç kere deneyin bir sıkıntı yaşamazsanız rahatça kullanın.
Edadrmz gizemm0688 31+5 teyim hamile olduğum günden beri kullanıyorum canım sadece ilk 3 ay tümseklerden vs geçerken dikkat etmiştim onun dışında şoför koltuğuna sığmayana kadar sürerim heralde😂
gizemm0688 Hatice_gzr2505 o yanınızdakı esınız olmasın bence😂😂 ben esımle asla kullanamadım ya o delırcektı ya ben kalpten gıdecektım😂
Hatice_gzr2505 gizemm0688 başka kimsem yok kız gariban ellerde ikimiz varız ben dedim ben sürerken karışma dediğin gibi kendiler sürdüğü için bizden de o performansı bekliyorlar ve panik yapıyorlar 😅 bana karışma sürerken dedim tamam dedi sesi çıkmıyor ama iyi de sürdüğünün farkında
gizemm0688 Hatice_gzr2505 benim esım ben koltuga oturdugum an baslıyor valla bıttıgınde mıgrenım tutuyor 😁