serpilctn Benim arkadaşın sorusu kızlar herhalde acemilikten olsa gerek mamayi mi çok koymuş suyu mu bilmem doktor yavaş yavaş alıştır demiş fazla vermişsin demiş ne kadar konulması lazım?
yigitinannesiiiii serpilctn genelde 30cc ye 1 silme kaşık koyması lazım bebeğin açlık tokluğuna göre değişir ne kadar mama vericeği (mamadan mamaya değişirmi bilmiyorum ama mamaların arkasındada hazırlanışı yazıyor)
yigitinannesiiiii serpilctn kuzum ölçek olarak söyledim onu bebek 60 cc de içebilir her 30 cc 1 ölçek kaşık yani atıyorum 90cc içirecekse 3 silme ölçek vermeli Hangi mamayı kullanıyor
serpilctn yigitinannesiiiii işte arkadaşım da 60 cc vermiş gaz yapmış bebekte doktor çok vermişsin demiş yavaş yavaş alıştırmak lazım demiş aptamil kullaniyor
yigitinannesiiiii serpilctn belki aptamilde ağır gelmiş olabilir canım mamasını değiştirsin olmadı çünkü çocuk açsa napıcakki arkadaşında yada 30cc bi versin 1 saat sonra bi 30cc daha versin bebek sindirememiş olabilir
serpilctn yigitinannesiiiii aynn canım doktor da öyle demiş mamaya geçişte birden yuklenme demiş 60 cc çok demiş azar azar vereceksin demiş
yigitinannesiiiii serpilctn 30 cc vererek devam etsin öyleyse canım hala aynı sorunla karşılaşırsa dediğim gibi mamasını değiştirsin