Ayliz_123 Kızlar ara ara oluyor bebek sertleşiyor orası acıyor elimle ellediğimdede acıyor ama çok sürmüyor geçiyor geri var mı bi bilgisi olan Dr gitsem geçiyor çok sürmüyor bişey yok deyip gönderecek
Yigitinannesiyim Ayliz_123 Geçen kontrolümde karnım taş gibi oluyor nefesim kesiliyor niye diye sormuştum bebek karnında geriniyordur ondan demişti doktorum😄
eylulsmommm Ayliz_123 benim kızçede yapıyor onu karnımı geriyor az daha dışarı çıkacak sanıyorum. Eşimde şiş görğnce aa dokunayım diyo nasıl canım acıyor babalı kızlı biri içerden biri dışardan deliyor karnımı 😂
kartanesi02 Ayliz_123 uzun süreli ve sancılı olmuyorsa gayet normal canım bende çok yaşadım ama magnezyum kullanımına dikkat et düzenli kullanırsan daha az yaşayacaksın
sendekimsinnn Ayliz_123 ben 17 haftalık hamileyim sırt üstü yattığımda karnımda bi sertlik oluyo sizinkidemi öyle oluyo
balbebek412 Ayliz_123 yalanci sanci denir buna, doktorum normal demisti 20 sn ile 1 dk arasi olmasi normal. Biraz yuru eger dakikalarca surerse haberim olsun demisti.
Sultaner Benimde öyle okuyordu serviks kısalmış serklaj yapıldı edt tedavisi için yatış yapıldı ihmal etmeyiniz