Ilkgozagrim47 Arkadaslar 24+5haftalik hamileyim ve dun yolda yürürken kalbime sanci girdi. Bugünde aynisi oldu. Oturduğum yerde kalbim sıkıştı 3-5 saniye surdu. Cok korkuyorum. Bu arada vajinamda varis olmusmus. Damar şişmiş oda agri yapiyor. Onunla etkisi olabilir mi. Doktoruma yazdim ama hala gormedi mesajimi.
Nzl123 Ilkgozagrim47 bende de kısa süreli çarpıntı oluyor herhangi bi nedeni varsa bende öğrenmek isterim tabi inşallah önemli bişey değildir🙏🏻
Rumeysa030517 Ilkgozagrim47 bende 24 haftalığım benimde özel bölgede varis var bende nefesim daralıyor kalbim çok hızlı çarpıyor canım bende sormadım doktora peki bebeğin cinsiyeti ne senin
PasaninAnnesi Ilkgozagrim47 nabzın yükselmesini carpintiyi hamilelikte normal karsiliyo doktorlar. Bende de oluyor nefes ritmimi bile degistiriyor doktorum hamilelerde taşikardi görülür bu normal demisti
Ilkgozagrim47 Nzl123 insallah değil-dir canim. Ama ben variste olusan damarlarin sismesinden oldugunu düşünüyorum tabi kesin nedenini bnde bilmiyorum hala. Allah hepimize kolaylik versin. Cok zor geçiyor ya
Ilkgozagrim47 Rumeysa030517 kız olcak hayirlisiyla canim. Cinsiyetten fark ediyomuki vucut ağrıları. Seninki ne
Ilkgozagrim47 PasaninAnnesi o ne demekmis canim. Ben daha kontrole gitmedim. Onun icin sormadim daha dr a
Rumeysa030517 Ilkgozagrim47 benim de kız canım kız bebek özel bölgeye baskı yaparmış bide kilolu olan bebek baskı yaparmış şimdi bu haftalarda kilo alması çok hızlıymış ve hem üste hem alta çok baskı yaparmış canım
SemaSvariKolgu Bende aynı sorunu yaşıyordum kardiyoloğa göründüm tahlillerim yapıldı gaz sıkışması yada endişeli bir hamilelik süreci geçirdiğimi anlattığımda panik atak başlangıcı olabileceğini söyledi doktor bence sizden görünün içiniz rahat etsin
Ilkgozagrim47 Rumeysa030517 benim karnimda asagida oldugu icin heryerime baski yapiyor dogrusu. Cok cabuk yoruluyorum belim rahmim cok agriyor. Sen kac haftaliksin canm
Rumeysa030517 Ilkgozagrim47 bende 24 haftalığım canım ve benim özel bölgede çok agrıyor afedersin lavaboya gittiğimde küçük abdesti yaparken bile çok agrı oluyor
Ilkgozagrim47 Oluyordur canim. Bende aynen oyleyim suan bile agri oluyor. Hareketlerine dikkat et mende fayda var