serapinci Kızlar benim ilk gebeliğim de emzirirken ilk 15 gün goguslerim çok acıdı kanadı ağlaya ağlaya bağıra bağıra emzirdim. Şimdi ikinci gebeliğim acaba gene öyle olur mu cok korkuyorum 😟
yesilkedi serapinci benimde öyleydi o yüzden doğum yapmadan göğüs ucu kremi kullanmaya başladım olmayacak değil ama daha az ağrıyacak kreme şimdiden başlayın sizde
Kafama_gore serapinci aynı şekilde benim de en büyük korkum ne yaptıysam geçmemişti ilkinde inşallah bu sefer olmaz
serapinci yesilkedi ilk gebeliğim de doğumdan önce krem çok kullandım zeytinyağı kullandım ama fayda etmeyince korktum açıkçası şimdi vazelin sürüyorum arada bakalım nasıl olacak inşallah acımaz 🤦♀️🤦♀️
serapinci HilalEyce yok o acıdan aklıma gelmedi ama sonradan göğüs kalkanı kullandım o beni kurtarmıştı şimdi doğumdan sonra hemen kullanayım diyorum iyi gelir belki dimi
serapinci HilalEyce aaaa doğumdan önce kullanıldığını bilmiyordum gümüş kapağı yok ama göğüs kalkanı var onu deneyeyim bende teşekkür ederim 😊
yesilkedi HilalEyce gümüş kalkanlar dünyanın parası. bi de çoğu kişiye iyi gelmiş ama yarısınında işine yaramamış o yüzden insan almaktan çekiniyor
serapinci Kafama_gore inşallah çok korkuyorum gerçekten onun acısına psikolojim bile bozuluyo🙄 bide üstüne lohusalik oy oyyy🤦♀️🤦♀️