KubraKzldg Kızlar 7 haftalık hamileyim. Ama midem hiç bulanmıyor karın agrılarım yok hiç bi belirti yok. Acaba bi sorun mu var diye ödüm kopuyor 😞 sizinde bu haftalarda bu şekildemiydi korkuyorum😐
Gulsahh KubraKzldg suan erken ben cok hafif gecirdim o donemi hic kusucak derecede bulantim olmadi ama hergun nevresim degisitriyodum kocamin kokusu okdr agir geliyodu ki migdem allak bullaktı o gecene kdr adamdan uzaklstim resmen . Hic heveslnme yani 😁😁
aylinveysi KubraKzldg 6 hafta 5 günlük hamileyim.Hiç bulantı kusma olmadı bendede.Sadece 1 2 damla kahve leke geldi.Doktora gittim.Kanama önleyici ilaç verdi.Bence şükret iyisin.
burcuakbasss KubraKzldg inanki bu hallerini cok ozliyceksin 🙈 benimde mide bulantim 2. ayimda baslamisti sanirim. Yalanciktan 4-5 kez kustum gerisi hep kuru mide bulantisiydi🐣
Ngrs KubraKzldg İlk hamileliğimde sürekli kustum ikinci hamileliğim bu 7+5 im bende de kusma yok ama sürekli midem allak bullak oluyo istifra etmiyorum ama sürekli midem bir garip
detetedmom404 Üzülmeyi bırakda Son günlerinin tadını çıkar bence başlayınca da ne zaman bitecek diye bekliceksin ne güzel işte bulantı zor oluyor yemeden içmeden kesildim ben😔
denizefe keske bende aynı olsam 7haftadan snra basladı 11hafta bıttı artarak devam edıyor 😭ikinci gebelıgım benım oglumda hıc bılmedım homını gırtlak yedım bnda ac gezıyorum🙄
Handanby Bende 7 den 9.haftaya kadar hassasiyet vardı kokulardan midem bulanıyordu bir fe az az sık sık yiyordum yemeyince de mide bulantısı başlıyordu.tam 9 oldum hepsi geçti çok şükür 😊şimdi 10 haftamızı geçtik