Bbbbs ahhh tatlım ahhhh hamileyim bende ilk gebelik ama çocuk gelişimci olarak da bir kadın olarakta sana diyebileceğim birkaç şey var . Bu zamanlar çok çabuk geçecek sen bile büyüdükçe bebeğin üzüleceksin daha yeni bebişti diyerekten eve çok zorlu bir maraton içindesin bebeğe değilde kendine bile yetemedigini düşünüyorsundur ama inan aslında herşeye yetiyorsun Şu zamanların tadını çıkar bol bol fotoğraf cek , bebişin uyudukca sende uyu dinlen bütün yorgunluğunu yine o bebiş alacak inan , kendine güven inan kimseye ihtiyacın yok kuzum yaninda biri olup stres yönetimi altında kalmaktansa tek olman daha sağlıklı hem bebişinle arandaki bağda çok çok güçlü oluyor bu şekilde , bol bol gülümsemeye çalış , inan bizim en güzel halimiz anne olduğumuz halimiz bence sende bu kaygılarla zaten ne kadar da sorumluluk sahibi iyi bir anne olduğunu gösteriyorsun .. Yanında olup destek olmayı çok dilerdim ama inan manevi olarak yanındayız 🥰 bende 5 aylık hamileyim ve çalışıyorum çok zor geçen bir süreç ekstra bir sürü sorun vs cebelleşiyorum ama dönüp elimi karnıma koydugumda bile derin bir nefesle gülümseme alıyor yüzümü daha şimdiden 😂 Şükür bebeğinde sağlıklı sende doğum zaten çok Zor bir süreç toparlanıp hemen kalkamadığın içinde kendini kötü hissetme olması gereken neyse o evredesin . Bol bol dua et şükret bebeğinin minnak ayaklarından op yerime 🥰 Darısı tüm hamislere inşallah .