CaliiKusu nurhanim07 31+2 haftalığım kaç kere gitmeme rağmen demediler aşın var diye. 2 gün önce aradılar pazartesi olucam
Merra Evet ben geçen ay bir tanesini oldum, Covid aşısı gibi sadece kolum ağrıdı. Bu aykini de olmam lazım
yigitinannesiiiii benimmdunyamm 20. Haftada canım beni sağlık ocağından aradılar 20. Haftada tetenoz aşısı olucaksınız diye tmm dedim
Erol benimmdunyamm iki defa oldum son 35 haftalık hamileyim bir bucuk ay önce vurulmam lazımdı bazı nedenlerden dolayı vurulmadım gecen hafta vuruldum hemsirem artık gelsin aşı zamanı geciyor dedi öyle gittim gec vuruldum ben
Ballmom22 İlk aşımı geçen ay oldum nisan ayında bi daha olucam hiç ağrı çekmedim ilk gün ama ikinci gün sadece dokununca acımaya başladı
cigdem4154 Ballmom22 ay ne güzel benim kolum 1 hafta ağrıdı bi de sanırım bana aleji yaptı kolum kıpkırmızı oldu
Erol cigdem4154 yok canım alerjiye alakası yok ilk oglum da vuruldugumda bir hafta agrıdı ne yatabildim ne kıpırtada bildim oturup aglardım artık ama bu hamileligimde iki kere vuruldum hem sıcak tuttum hem hareket ettirdim hic agrım olmadı
Deletedmom_110 Pazartesi ilk dozu oldum ağrısı başlarda baya oldu dün hafif vardı bugün hiç yok kızarıklık da geçti ama şişlik hâlâ var 🙄🙄
benimmdunyamm nurhanim07 beni cagirmadilar hiç 16+4 neyse pazartesi ilaç yazdırmaya gidecem belki söyler
suleesrky Ilk dozu kaçırmıştım ama 28. haftamda oldum . Kolum ikinci gün çok ağrımaya başladı. O da normal zaten.