Kezban_ozmn Pendik medical parktaki şeyma araz mi yoksa yüzyıldaki serap simavlimi daha iyi giden veya tavsiye eden anne adaylarımız varmi
mayis13 Kezban_ozmn Serap hanıma bir kere gitmiştim iyi bir doktor fakat çok yoğun randevu falan almakta sıkıntı yaşamamıştım o yüzden doktor değiştirdim . 2 . Gebeliğimde medipol İlknur sayara gidiyorum memnunun
Tasbebek Kezban_ozmn ben MedicalPark halide hocaya başladım ilk gebeliğim ilk randevuma gittim sadece Şeyma hoca için daha olumlu yorumlar mı var
Ebrucm Kezban_ozmn serap Simavlı hastası çok olduğu için muayene esnasında oturmuyo sürekli hareket halinde kalkıp biyerlere gidip geliyo
Kezban_ozmn Tasbebek seyma araza yengem gitti o memnun baya bir iki tanidik yine seyma hanimi tavsiye etti onlar kartal umut hastanesinde calisirken gitmisler memnunlar ama serap hanim içinde iyi yorumlari gördüm o yüzden tam emin olamadım
Kezban_ozmn Ebrucm ilk gebeliğim olduğu için biraz acemiyim ve bilgilendirilmek istiyorum bu durumda serap hanımdan o ilgiyi göremem gibi