Aslii_rc Anneler yatak tercihleriniz ne oldu hangi marka ve model ? Memnuniyetiniz nedir var mı tavsiyeniz acilll🤷🏻♀️ En iyisi hangisi şaştım kaldım
_momy_ Aslii_rc ilk bebeğimde ebebekten yatak odamda kullanmak için bunu aldım sene 2016 birde istikbalin perla bebek odası takımını almıştım 2000₺ ye
Fadmet Aslii_rc beşik içine yatak twiny sünger yatak aldım, çift taraflı bir tarafı 0-2 yaş diğer tarafı da 2-6 yaş arası omurga gelişimine uygun. Henüz kullanmadım ama görüntü kaliteli ve sağlam
Aslii_rc Sgnn işte ben o yataktan bahsediyorummm 😄 beşik değil de beşiğin içi için yatak arıyorum bebiş için hangisi en doğrusu olur hangi marka tercih edilmeli şaştım kaldım
Sgnn Aslii_rc benim anne yanı olduğu için çok yüksek birşey almadım. E bebek baby plus pamuklu park beşik yatağı aldım. 70×110 ölçüsü. İçide dışı da pamuk antialerjik
Ecee_0661 Sgnn Memnun musunuz acaba? Birde ben daha önce bakmıştım intarnet sitesinde tek renk görünüyor mağazada renk çeşitleri varmı acaba? 🤗
_momy_ Aslii_rc ahşap karyolanın iç yatağını istikbalden aldık beşik için kendine ait içinde vardı gayet güzeldi iç minderi ek almadım ❤️😍
Sgnn Ecee_0661 kahverengi ve grilisi vardı. Henğz kullanmadım. Ama kurulumu ve kalitesi çok güzel. İstanbulda sadece 1 tane mağazaları var. Ben mağazadan bakıp almıştım
gizemmege Ben kendim sünger kestiricem yorgancıda. Yatakları biraz araştırdım genelde hep çökme yaşanmış o yüzden çok para verip almak istemedim
Mavimucize Yataş milky aldık biz iki taraflı kendinden sıvı geçirmez alezli..yorumlar da iyi tavsiye ederim