Ayse_dnmz Merhaba hanımlar ben 23+5 hamileyim aslında uzun zamandır assagida hissediyorum ama sanki bu gün özel bolgemin orda hissettim bebeği birde serklajliyim birşey olurmu sizce korkmalı miyim
Renginveannesi_ Ayse_dnmz canım şuan 24.haftamin içindeyim bazen tekmeleri özel bolgeme ağrı yapıyorsadece ama hiç orda hissetmiyorum yani, karnımin ortalarında, bazen kenarlarda olduğunu hissediyorum 🤲🏻
T1996 Ayse_dnmz kuzum 24te başladı benimde 27im devam ediyor hatta bazen vurunca özel bölgemin içi sızlıyor, elektrik çarpması gibi bile olabilir hatta sinirlere basarsa bebek bu haftalarda normal canım benim korkma🌸
Ayse_dnmz Renginveannesi_ iki hafta önce doktoruma soylrmistim assagida hissediyorum die normal birşey olmaz dedi ama ben yine de korktum iki kaybim var hep bu haftalarda ikiside şu an yine bu haftalarda geldim serkaljliym ne bileyim normalse bile korkuyorum artık herşeyden
Ayse_dnmz T1996 ay çok teşekkür ederim böyle iyi şeyler duymak ne kadar iyi geliyor anlatamam 🧡 şu an yukarıda hissediyorum oda rahatlattı beni Allah razı olsun
Nurmetozz Ben 19 haftalıgım 17 den beri bende rahim ağzımda hissediyorum elektrik çarpması gibi sarsıyor beni. Birde sağ tarafımda hissediyorum. Ya oraya ya öbür tarafa vuruyor
Nursag Canım günümüz aynı bende aşağılarda dün 3 kez tekme hissettim hatta korktum ilk kez bu kadar şiddetli hissettim 🤗 bir şey olmaz Allah’ın izniyle kötü düşünme