mink0307 Hayırlı günler kuzlar ben oğlum için bebynest almak istiyorum ama hem oyun minderi olarak hem uyku yatağı olarak bu yuvarlak babynestler var ya onlardan ni yoksa normal baybnest mı daha kullanışlı olur yardımcı olursanız fikir verirseniz sevinirim
tatliiannnee mink0307 kuzum benım kayınvalıdem yapıor bu ısı bende bebeğime ona yaptırcam ıcınin elyafnı falan da dolu dolu koyuyor ıstersen bı dusujn ama yuvarlak olanlar pek kullanışlı olmuyor
Barannbebek mink0307 https://imgyukle.com/i/Elf8Qj bu seti aldım ben. Bu arada bu sayfadaki resmi yani benim bebeğimin adı değil üstünde yazan 😄
ayseguuuLLL_ tatliiannnee fotograf atma şandınız var mı modellere bakıp beğenirsek alabilirim düşünüyorum almayı da
Fatos91 Onların reflü yatağı şeklinde olanı daha rahat oluyormuş bende araştırma yaparken rastladım öyle bir şey düşünüyorum
Fatos91 Onların reflü yatağı şeklinde olanı daha rahat oluyormuş bende araştırma yaparken rastladım öyle bir şey düşünüyorum
tatliiannnee mink0307 tabi evet bu sizin fikriniz oda olabılır ama genel olarak bu tarz tercih ediliyor yuvarlak olanını kullananı gormedım yada denk gelmedi bana yuvarlak olanı begenıorsanız öle tercih edin oda guzel yanı
mink0307 tatliiannnee valla bende kullanan ve tercih eden annelerden yardim almak istedim siz kullandınız memnunsunuz öyle değil mi
tatliiannnee mink0307 sımdı kaynanam in yanındayım yuvarlej kullanıldı olmuyor dıor canım genel olarak kaynanama gelen sıparıs bu attıgım tarz da oluyor zaten
mink0307 tatliiannnee hmm teşekkürler kayınvalidenizin yaptıklarından model var mı atsanız fiyatları be kadara yapıyor isterseniz numaradan atın
tatliiannnee mink0307 kargo size ait 200 TL canım renk ve desen secip atarsanız ıstedıgıuz sekılde yapıor Instagram sayfasını verebilirim ıstsrn burdan numara vermek ne kadar dogru olur bılmıorum
tatliiannnee Barannbebek Google den img yükle yazın hızlı resim yükleye tıklayıp yükleyin sonra altta link cıkıor kopyalayın linki