Edalimm Bizim 8.denemede oldu. 7. den sonra biz doktora gitmeye karar verdik (keşke daha önceden gitseydik boşuna üzüldük aylarca) eşimde bişey çıkmadı ama bende meğersem hem kist varmış hem idrar yollarında enfeksiyon varmış hem de rahim arkasında enfeksiyonlu sıvı mı ne varmış o da geçici olarak gebeliği engelleyebiliyormuş. Doktor ilaçlar yazdı kullandım ve 2-3 hafta sonra ben adet oldum ve doktorun beklediği de adetle birlikte kistin ve sıvının atılmasıydı. Neyse ben hala adetken sanırım 2 veya 3.günüydü başka tanıdık bir doktoru aradım dedim ne zaman geleyim kontrole. O da dedi ki hemen şimdi gel istersen şuan adet oluyor olman daha iyi, sürecin nasıl ilerlediğini daha rahat görebiliriz dedi. Başta şaşırdım ama o gün direkt gittim dedi ki kistin de gitmiş o sıvı da, idrar yollarındaki enfeksiyonun da herşey yolunda. Ama dedi yumurtalarının kalitesini arttırmak için sana takviye yazacam içinde vitaminler folikasit vs var dedi zaten reçetesiz alınıyormuş ilaç değilmiş. Onu kullanırsan hamile kalma şansın artabilir dedi çünkü o kalitesiz yumurta çatlayamadığı için orda kistleşiyor ve gebeliğe de engel olabiliyor dedi. Adı Gynopol her gün aç karna bir bardak suya karıştırıp iç ve 6 ay içerisinde hamile kalamazsan tekrar gel bu sefer kalabilmen için daha farklı şeyler deneyelim dedi şuan için bir sıkıntın yok dedi. Ve gerçekten de direkt o ay hamile kaldım hem hamilelik öncesi folikasit kullanmış oldum hem de içim rahattı kadın hastalıkları konusunda bir sıkıntım kalmadığı için. Şuan 36+2 haftalık hamileyim doğumumu bekliyorum 🥰🙈 Hamile kalmaya çalışırken denemediğim şey kalmamıştı benim de. Yumurtlama testlerinin uzmanı olmuştum resmen 😅 şimdi gülüyorum ama Allah kimsenin başına vermesin sadece bu kadar kafaya takıp uğraşacağıma doktora gitseydim çözülecekmiş diyorum. Ayrıca biz o adetten 1 buçuk hafta kadar sonra 2 günde bir ilişkiye girmeye başladık. Her gün girin diyenleri pek anlayamıyorum🤔çünkü öyle olunca spermlerin kalitesi düşüyor ve şansınız daha da azalıyor😕. Benim tavsiyem iki günde bir girmek, ilişkiden sonra 15 dk kadar sırt üstü yatmak ve olumlu düşünmek☺️Rabbim isteyen herkese nasip etsin❣️❣️